monjar3 20.08.07, 15:02 mam pytanie moze głupie ale warto zapytac. czy jesli kobiecie zrobi sie rozwarcie czy idzie to w jakis sposob odczuc np po przez ból w podbrzuszu? jestem w 35tc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andaba Re: rozwarcie 20.08.07, 15:09 Niekoniecznie. Często rozwiera się bezboleśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
beatiness Re: rozwarcie 20.08.07, 18:36 chyba nie, a nawet jesli cos poczujesz to i tak nie bedziesz wiedziała co to Odpowiedz Link Zgłoś
mamadulki Re: rozwarcie 21.08.07, 14:16 raczej sie nie wyczuje..ja w pierwszej ciazy mialam 4 cm rozwarcia w 29 tygodniu ciazy i nie mialam o tym szarego pojecia..brałam fenoterol jedynie co to teraz w drugiej ciazy, wtedy kiedy czulam ze dziecko mi sie wciska to biorac luteine dopochwowo zauwazyłam ze jest coraz mniej miejsca na tabletke,..no i jak sie okazało bylo to juz skrocenie szyjki macicy..teraz w 38 tyg c poczawszy juz od 36 tc mam 1,5 cm rozwarcia i tez tego nie czulam..tak ze pewnie tego sie nie wyczuje Odpowiedz Link Zgłoś