pati778 22.08.07, 23:44 czy bardziej spuchłyście. Jak dotąd miałam tylko stopy i kostki spuchnięte a teraz doszły uda i twarz. Kolerzanka dzisiaj mnie spytała czy powiększyłam sobie usta... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dragica Re: Opuchlizna 22.08.07, 23:54 Czy opuchlizna ustepuje po odpoczynku nocnnym?masz bole glowy? Odpowiedz Link Zgłoś
jakubisia Re: Opuchlizna 22.08.07, 23:59 w 37 tyg też spuchłam bardzo i okazało się na patologii-bo tam niestety się znałazłąm,że mam zatrucie ciążowe.Do tego doszło wysokie ciśnienie i poród przez cc w 38 tygodniu.Zadzwoń do gin i może coś doradzi.Unikaj soli!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pati778 Re: Opuchlizna 23.08.07, 00:17 Ciśnienie mam książkowe, opuchlizna nie schodzi po nocy, wręcz mam wrażenie,że się nasila. Lekarz twierdzi,że to nie zatrucie ciążowe, bo za dobre mam wyniki badań. Odpowiedz Link Zgłoś
dragica Pati778 23.08.07, 01:37 a kiedy bylas u lekarza?Gestoza niekoniecznie musi miec wszystkich trzech objawow (obrzeki, bialka w moczu, nadcisnienie), ale-jesli lekarz mowi, ze jest ok,nie marwt sie. Odpowiedz Link Zgłoś
kumka27 Re: Opuchlizna 23.08.07, 00:15 Jestem w 20tc, i puchne od jakiegos miesiaca, stopy, nogi w kostkach, dlonie. Na nogach i stopach opuchlizna nie ustepuje po nocy. Mocz mam czysty, wiec sama nie wiem czy powinnam cos z tym zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
milena_19 Re: Opuchlizna 03.09.07, 14:28 w czasie upalow,mialam tak spuchniete nogi,ze nie moglam zadnych butow wlozyc tylko gumowe japonki. Na twarzy jestem ciagle opuchnieta. Odpowiedz Link Zgłoś
anika305 Re: Opuchlizna 23.08.07, 14:39 jestem w 41 t.c. i opuchłam tak,że sama siebie nie poznaję- naprawdę.Pogorszyło sie w ciągu ostatniego tygodnia, nie wchodze juz w zadne buty Przez to tez przybrałam powaznie na wadze. I to tez nie jest zatrucie wg mojego gina. Ja jestem przerazona. Odpowiedz Link Zgłoś