moni692 05.09.07, 16:23 Meczy mnie od paru dni mdlosci. Wiecie co mozna robic zeby to sie uspokoilo ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguskin Re: 38 tydzien ciazy- mdlosci 05.09.07, 17:01 najlepiej urodzić często przed porodem znów szaleja hormony i właśnie mdli, sa nawet wymioty lub biegunka, organizm sie przygotowywuje, jedz częściej w mniejszych porcjach, i popijaj miętą, taka ciepłą, niesłodzoną chociaż parę łyków, a może bardzo sie boisz i to taki nerwowy obiaw??? Odpowiedz Link Zgłoś
sudestra Re: 38 tydzien ciazy- mdlosci 05.09.07, 18:12 U mnie to samo. ciagle mnie mdli. Tez 38 tc. Nic jakoś nie pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
bramasole2 Re: 38 tydzien ciazy- mdlosci 05.09.07, 20:27 Ja oprocz mdlosci mam jeszcze straszny slinotok i zgage.....mam juz dosc Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: 38 tydzien ciazy- mdlosci 05.09.07, 20:29 łączę sie w bólu z bramasole. Odpowiedz Link Zgłoś
sudestra Re: 38 tydzien ciazy- mdlosci 06.09.07, 12:01 Witajcie. Ja od wczoraj mam brzuszek zupełnie na dole i mdłości straszne. Zgage mam taką,że aż mi łzy w oczach staja i powiem szczerze,że sił mi brak. Jak tak patrzę na ten brzuszek niziutko, to już zaczynam się stresować wyczekiwaniem. Trzymajmy się Dziewczyny ciepło, bo niedługo Małe Bobaski będą w naszych ramionach. Odpowiedz Link Zgłoś