jola_iza 01.01.08, 01:21 Wszystkiego czego Wam i Nam się pragnie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilk_podhalanski To niemożliwe. 01.01.08, 14:47 Im się marzy milczenie, nam mówienie. Pozdr. Wilk PS. Wszystkiego, czego Tobie się pragnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: Giwi.... 01.01.08, 15:08 spełnienia marzen, zdrowia, pomyślnosci i stanowczo mniej wycinania (równiez mnie).Wiecej obiektywizmu, samodzielnosci, swobody w wypowiadaniu sie nt. PO zwanych tech nieudacznikami. P Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Giwi.... 01.01.08, 15:45 O! :-) Wszystkiego najlepszego, Niech Ci się darzy. Pozdrów A. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Samobojczyni! Zyczysz Kikutowi,by sie jej"darzylo" 01.01.08, 16:49 ..czyli, by sie rozmnazala wielonickowo na administrowanym przez ciebie forum! Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Giwi.... 03.01.08, 07:54 omar1 napisał: > spełnienia marzen, zdrowia, pomyślnosci i stanowczo mniej wycinania > (równiez mnie).Wiecej obiektywizmu, samodzielnosci, swobody w > wypowiadaniu sie nt. PO zwanych tech nieudacznikami. > P Jak zwykle nie masz racji:).Nieudacznicy 'do kwadratu',to PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Giwi i Siwej 01.01.08, 15:39 Życzę wszystkim szczęśliwego Nowego Roku i spełnienia pragnień. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Wszystkiego najlepszego Giwi :) 01.01.08, 15:54 Dziś 1 stycznia, czy mozna uznać, że 'czas miłości bliźniego' juz się skończył?:) Serdecznie pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Wszystkiego najlepszego Giwi :) 01.01.08, 16:18 Wręcz przeciwnie, zaczął się wraz z Nowym Rokiem. Wszyscy wszystkim tego przeciez życzyli. :-) Też pozdrawiam. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Wszystkiego najlepszego Giwi :) 01.01.08, 16:22 Wszystkiego najlepszego, ale omar1 to nie mój nick. Marouder w Nowym Roku intryguje jak w starym :(( Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Kikoo, Tobie tez wszystkiego najlepszego:) 01.01.08, 16:25 twarda kobieta z Ciebie, brawo! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Kikoo, Tobie tez wszystkiego najlepszego:) 01.01.08, 16:34 Wszelkiej Pomyślności, Paczula :)) Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Wszystkiego najlepszego Giwi :) 01.01.08, 16:32 Musicie się kłócić? Najlepszego Kiko;-) I nie dawaj się...Moher z Tobą;-) kikoo1 > Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Wszystkiego najlepszego Giwi :) 01.01.08, 16:36 Pozdrawiam Offko i wszystkiego naj.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Wszystkiego najlepszego Giwi :) 01.01.08, 16:22 Chodziło mi o ten szczególny okres ochronny;) Bo poza tym, to ja zwykle "jak Kuba Bogu ..." , nie jestem doskonała ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Wszystkiego najlepszego Giwi :) 01.01.08, 16:29 Ja też nie. :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 Cenzura z ul. Czerskiej-życzenia 01.01.08, 16:35 "BLOX - Tu się dobrze pisze" czyli cenzura z ulicy Czerskiej Panie i Panowie wczoraj Agora zablokowała trójmieski blog www.uklad3miasto.blox.pl motywując to naruszeniem praw i dóbr innych osób. Uważam, że mamy tu do czynienia z cenzurą. Autorzy bloga opisują sprawy związane z korupcją w Trójmieście. Nie wykraczają jednak poza konwencję w której także i my redagujemy nasze blogi. Całkiem możliwe, że za moment także i my zostaniemy zablokowani. Niejako na marginesie zwracam uwagę, że tekst będący powodem tak ostrej reakcji Agory był powszechnie znany i komentowany w trójmiejskich mediach. Co więcej zarzuty postawione w liście potwierdziła kontrola przeprowadzona przez prezydenta Sopotu (PO). Obawiam się , że tak ostra reakcja na zamieszony tekst, będący nota bene przedrukiem z wydawanego w Sopocie pisma, to efekt rozciągania parasola ochronnego na premierem Tuskiem i jego najbliższym otoczeniem. Innego wytłumaczenia dla tak idiotycznego posunięcia Agory po prostu nie ma. Dodatkową i bardzo dla autorów bloga dotkliwą karą jest utrata w jednej chwili kilkuletniego archiwum bloga. Proponuję wszystkim autorom prawicowych blogów zamieszczenie wpisu, za który zostali ukarani autorzy zablokowanego bloga . Zachowanie Czerskiej powinno otworzyć dyskusję na temat cenzury, swobody dyskusji w cyberprzestrzeni. Jeden za Wszystkich, Wszyscy za Jednego ... materiały źródłowe: Witam! Dostaliśmy zawiadomienie, o tym że publikowane treści na blogu uklad3miasto.blox.pl naruszają prawa i dobra innych osób, dlatego dostęp do bloga został zawieszony. Dotyczy to ostatniego wpisu z 17 pażdziernika. Z poważaniem Radosław Grabarek Administracja blox.pl INFORMACJA: w dniu dzieiszym dotarła do mnie informacja o zablokowaniu bloga uklad3miasto, ktorego od ponad dwoch lat prowadzę niespieszn± ręk± w towarzystwie przyjaciół.Niniejszy mejl jest odpowiedzi± na mejl, jaki otrzymałem od admina serwisu blox.pl, należ±cego do koncernu Agora S.A. Z tre¶ci± wpisu, który spowodował zamknięcie bloga można zapoznać się tutaj: pl.muestrarios.org/b/sanatorium-le%C5%9Bnik---s%C5%82u%C5% BCba-zdrowia-wed%C5%82ug-platformy.html..." Życzymy sobie aby takich wieści było w 2008 r jak najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick A to nie ma innych 01.01.08, 16:41 bez cenzury? www.blogger.com/start wszak przymusu nie ma;-) goldenwomen3 > Odpowiedz Link Zgłoś
anathesis GIWI = GW inwigilacja interwencja :) 01.01.08, 16:50 Giwi to nie jedna osoba, to zespol cenzorow i szpiegow? Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Giwi i Siwej 01.01.08, 17:18 Dziękuję i wzajemnie życzę wszystkiego najlepszego. Żeby Wam się posty z regulaminem nie krzyzowały ;) Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Giwi i Siwej 03.01.08, 15:20 Będą się posty krzyżowały z regulaminem,dlatego że nie jesteśmy na chlebie(?!)u A Michnika.A podobno ten typ walczył o wolność słowa?Ale tylko swojego!!/A brief history of man. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Giwi i Siwej 03.01.08, 15:49 A co ma wspólnego wolność słowa z postami sprzecznymi z regulaminem? Wbrew pozorom jesteś tu na chlebie, jeśli już używać Twojego określenia. Zakładając konto zobowiązałeś się akceptować regulamin. Nie czytasz tego, co podpisujesz? To bardzo niebezpieczne. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Giwi i Siwej 03.01.08, 15:57 Bardziej niebezpieczne jest Twoje myślenie typu:że ;ja; jestem na chlebie!!Twoim?Bezczelność!Pasujesz bardziej na Mysią Szanowna Giwi.Nie ma Ci wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
atorma tu sprzeczna z regulaminem jest kazda mysl 03.01.08, 16:31 niezalezna i niezgodna z propaganda GW, czyli tych ktorzy kieruja ta gazeta. czy to jest Mossad, czy globalne bankierskie mafie? nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Giwi i Siwej 03.01.08, 12:21 Od siebie życzę żeby ktoś z gazeta.pl w końcu zajął się forum reklamowym Karawanseraj które łamiąc praktycznie każdy punkt regulaminu pięknie sobie funkcjonuje, mam nadzieje że po monitach i piśmie ktoś w końcu wam dobierze się do sprzedajnego tyłka. Odpowiedz Link Zgłoś