felicita33 27.09.07, 15:57 Rodziłam siłami natury 2 miesiące temu, choć byłam przecięta strasznie popękałam (szyjka macicy, pochwa ). Teraz, choć lekarze mówią,że jest wszystko o.k. plamię krwią po stosunkach i są bolesne . Czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miacasa Re: problem po porodzie 27.09.07, 16:50 nie jest normalne krwawienie, bolesność może utrzymywać się dość długo ale krwawienie? odwiedź jeszcze innego lekarza i poradź się go w tej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
jola427 Re: problem po porodzie 27.09.07, 18:22 A moze Twój organizm jeszcze nie jest gotowy na współżycie? Albo moze powinnas używać jakiegos środka nawilżającego, może chodzi o to ze jest za sucho i powstają obtarcia. W kazdym razie wybierz sie do lekarza, niech Cie zbada i sprawdzi czy nie dzieje sie tam nic złego. Odpowiedz Link Zgłoś
aronowka Re: problem po porodzie 27.09.07, 18:30 ja też rodzilam dwa m-ce temu i nie moge jeszcze z mezem pobaraszkowac niestety, kłuje, boli nic przyjemnego mimo żelu KY, nie krwawie mocno ale tez jeszcze mamy z tym problem mimo ze miałam tylko trzy szwy, byłam u lekarza stwierdził że wszystko jest ok Odpowiedz Link Zgłoś