Dodaj do ulubionych

prywatne wizyty

17.10.07, 14:36
Witam zdecydowalam sie zmienic lekarza. Tak trzeba. Macie racje. Ile
placicie za prywatne wizyty. Znacie jakiegos dobrego lekarza z
Bytomia???
Obserwuj wątek
    • dzigusia1 Re: prywatne wizyty 18.10.07, 09:21
      I bardzo pozytywnie, że zmieniłaś!!! Ja od początku ciąży chodzę prywatnie płacę
      60 zł za wizytę i na każdej mam robione usg! Nie ma problemu z wystawieniem
      zwolnienia, skierowaniami na badania i ogólnie jest naprawdę super. Grunt to
      trafić na dobrego lekarza w końcu chodzi tutaj o dobro twoje i dziecka.
    • agata309 Re: prywatne wizyty 18.10.07, 09:55
      Witaj,
      ja również jestem z Bytomia
      jestem teraz w 14 tyg. ciąży i chodzę do dr Kucharka, przyjmuje na ul. Katowickiej 25-27, wizyta razem z usg kosztuje mnie 100 zł. Na miejscu jest laboratorium analityczne i specjalistyczny sprzęt. Wiem ,że przyjmują tam również inni lekarze - na co dzień pracujący w bytomskiej klinice. To moja druga ciążą, na razie jestem zadowolona - jestem pod dobrą opieką, a lekarza wybrałam za namową znajomych i teściowej smile. Niestety nie miałam dotąd szczęścia, by trafić na solidnego lekarza z państwowej przychodni , chociaż próbowałam, bo względy finansowe brały górę i na początku poprzedniej jak i obecniej ciąży pierwsze kroki zawsze kierowałam do rejonowej przychodni.

nie ma problemu ze zwolnieniem, ja ze względów zdrowotnych jestem na zwolnieniu od 9 tyg. ciąży i nie zapowiada się , bym szybko wróciła do pracy

jeżeli będizesz miała pytania, moje gg 6192623
      pozdrawiam
      agatapa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka