bombastycznie 07.11.07, 01:13 kiedy należy się spodziewać nudności spowodowanych byciem w ciąży?czy przychodzą one zanim miałaby się pojawić miesiączka czyli w pierwszych tyg czy później?czy właśnie one są pierwszym objawem czy raczej brak okresu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryzelda71 Re: kiedy?? 07.11.07, 07:03 Nudności nie zawsze występują.Możesz ich nie mieć wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: kiedy?? 07.11.07, 08:34 Rozniscie, a czasamo nudnosci nie ma wcale. Malo tego; procz zatrzymanie miesiaczki czasami nie ma sie zadnych innych ojawow. Odpowiedz Link Zgłoś
olushia Re: kiedy?? 07.11.07, 08:52 ja miałam prawie od początku ciąży do 3 miesiąca, czyli książkowo,ale w życiu różnie to bywa Odpowiedz Link Zgłoś
mawikt Re: kiedy?? 07.11.07, 09:10 U mnie sie zaczely w 7-8 tygodniu i trwaly do 4 miesiaca. Odpowiedz Link Zgłoś
ircias Re: kiedy?? 07.11.07, 09:17 Ja nie miałam wcale. miałam podwyższoną temperaturę - przez parę dni. Zachcianek też nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia nie wszytkie kobiety maja nudnosci :) 07.11.07, 10:02 u mnie zdecydowanie najpierw yy nudnosci potem okazalo sie ze jednak jestem w ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: kiedy?? 07.11.07, 17:42 Ja nie miałam w ogóle. O ciąży dowiedziałam się przypadkiem u ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
novembre Re: kiedy?? 07.11.07, 17:52 U mnei zaczely sie kolo 8-9 tygodnia, do tego stopnia ze bezzjedzenia herbatnika i wypicia herbaty nie spuszczalam nog z lozka - w przeciwnym razie bieeeeegiem do lazienki wywlekac z siebie zoladek . Przeszlo z koncem 3. mca. novembre Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: kiedy?? 07.11.07, 18:18 www.biomedical.pl/ciaza/objawy-ciazy-76.html Nudności miałam od ok. 8-9 tygodnia do końca 3 miesiąca. Duzo wczesniej pojawiły sie takie objawy, jak ból podbrzusza (taki jak przed miesiączką), częste sikanie, bolesne piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
mamazuzi06 Re: kiedy?? 07.11.07, 18:31 moja koleżanka była w ciąży i miała okres przez 3 miesiące..... Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: kiedy?? 07.11.07, 18:43 mamazuzi06 napisała: > moja koleżanka była w ciąży i miała okres przez 3 miesiące..... Nie gadaj! PRZEZ trzy miesiące miała OKRES? To i bez ciąży nadawałoby się do księgi rekordów Guinessa "I know I won't be missing you Won't look over my shoulder cause I know that I can live without you" Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: kiedy?? 07.11.07, 18:43 Tuż przed terminem miesiączki wybrałam się w kilkugodzinną podróż i w autobusie ciągle mnie mdliło, mimo że jechał rowno, a pogoda piękna - chorobę lokomocyjną miewam raczej w korkach, gdy pojazd ciągle sie zatrzymuje i rozpędza, no i najczęściej przy niskim ciśnieniu atm. Tak, byłam wtedy w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
76kitka Re: kiedy?? 07.11.07, 18:43 u mie pojawiły się w 4-tym tygodniu i trwały do 16-tego Odpowiedz Link Zgłoś
malamadre Re: kiedy?? 07.11.07, 20:48 Ja nie miałam nudności wcale, za to wszystkie pozostałe możliwe objawy ciąży - i to jeszcze przed terminem spodziewanej miesiączki. Odpowiedz Link Zgłoś