bociek77 18.01.08, 22:13 fotelik.info/pl/news/wstrzasajacy_spot_z_kampanii_BMVIT,29.html bo kuźwa mam dosyć dzieciaczków na kolanach u rodziców w samochodzie albo bez pasów lub fotelika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suckerlove popieram! 18.01.08, 22:51 i niech ci głupi rodzice to zobaczą! bo co z tego że ja jadę ostrożnie skoro jakiś debil nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: by przeżyło !!! 19.01.08, 09:33 Aż mi ciary przeszły . Może to poruszy wyobraźnię niektórych dziewczyn, które niedawno w wątku o fotelikach tak broniły swojego stanowiska, że jak nie będą chciały to nikt ich nie zmusi . Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: by przeżyło !!! 19.01.08, 09:53 popieram. Moje dziecko miało wypadek samochodowy jako niemowlę. Siła uderzenia była tak duża, że fotelik wyrwało z siedzenia, wbiło w podsufitkę, a moje dziecko wyleciało przez boczną przednią szybę. Żyje cudem. Gdyby nie było w foteliku, miałabym b. nieatrakcyjne zwłoki do pochowania, bo chyba zostałaby z niej papka. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: by przeżyło !!! 19.01.08, 09:53 Czasem mam ochotę taką mamusię wyciągnąć za włosy z samochodu i powiedzieć parę słów Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: by przeżyło !!! 19.01.08, 13:26 za i domagam sie dolozenia ujecia z mozgiem rozchlapanym na jezdni ciekawe kto by wtedy zapytal CZY dziecko wozic w foteliku? Odpowiedz Link Zgłoś
limmar Re: by przeżyło !!! 19.01.08, 13:45 W TV takie reklamy puścić! Przed dobranocką również, nie ma co się oszukiwać! Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: by przeżyło !!! 19.01.08, 17:44 zaloze sie ze i wtedy znajdzie sie mundra ktora niemowle bedzie w rekach swych jedynie wozic zeby mu bylo wygodnie - glupich nei sieja... Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: by przeżyło !!! 20.01.08, 20:29 Ale przecież w foteliku główka mu lata na boki... To niech już lepiej się rozgwaźda o szybę, za to wygodnie mu będzie I dalej w tym stylu... Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07 Popieram 20.01.08, 20:56 podrzuciłam znajomej, która wiozła noworodka ze szpitala w takiej wkładce do wózka, na kolanach, około 50 km. Fajna inteligentna dziewczyna, nie mogłam uwierzyć, że wyobraźnia jej nie zadziałała w tym momencie. Mi też wciskała toto, gdy wychodziłam z córką. Co gorsze, pilęgniarka, która ubierała córkę, robiła wypis itp., krzywo na mnie spojrzała, gdy zobaczyła ten niewygodny fotelik, w który miałam zamiar włożyć dziecko! Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: Popieram 20.01.08, 21:42 dobra reklama - prawdziwa. Moja kolezanka ( albo to tylko jedna!!!) tez wyjmowala niemowle w czasie jazdy bo placze, czy chce karmic piersia. Raz tez zrobila to gdy moj maz ja gdzies podrzucal. Zrobilam mu pozniej awanture, ze gdyby cos to przeciez jego wina bo zle jechal ...Kolezance powiedzialam co o tym mysle, zawsze przeciez jak juz dziecko strasznie sie wydziera mozna sie zatrzymac , ale nigdy nie jechac z dzieckiem nie-w foteliku. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda07 Dorzucam jeszcze jeden film 23.01.08, 19:32 Co dzieje się z dzieckiem siedzącym u mamy na kolanach podczas zderzenia. Po obejrzeniu tego filmu nikt już chyba nie zada pytania: jak przewieźć dziecko?...... pl.youtube.com/watch?v=xU2jrQ4uunU Odpowiedz Link Zgłoś
korlewna Re: by przeżyło !!! 20.01.08, 21:43 straszne!!! Tylko dziewczyny... to jest podforum o ciazy i porodzie, wiec (choc temat bardzo wazny) ten link spot jest nie na temat... Odpowiedz Link Zgłoś
bociek77 Re: by przeżyło !!! 21.01.08, 09:32 krolwena - przepraszam chciałam wkleić to na forum - jak zabić dziecko - ale takiego nie znalazłam no po prostu ręce opadają Odpowiedz Link Zgłoś
basia_ja Re: by przeżyło !!! 21.01.08, 10:13 smutne ale prawdziwe,dzieciaki bez pasów na przednim siedzeniu auta,aż krew człowieka zalewa!!!durnota ludzka nic więcej!!!więcej takich filmików należało by puszczać w TV-może cos byto dało Odpowiedz Link Zgłoś
id.kulka Re: by przeżyło !!! 21.01.08, 18:17 korlewna, bardzo na temat, skoro na owym forum regularnie pojawiają się wątki pt. czy noworodka wieźć w foteliku samochodem - i regularnie pojawiają się wypowiedzi: no co ty, lepiej na rękach... Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: by przeżyło !!! 21.01.08, 19:10 Myślę,ze jest to stosowne forum na tego typu "akcje",bo jak wspomniała id.kulka co chwilę są waciki w stylu "W czym przewieźć noworodka?" Pzdr.Gośka Odpowiedz Link Zgłoś