belemnitida 01.02.08, 21:23 Powiedzcie mi dziewczyny czy wasza pierwsza miesiaczka po porodzie roznila sie od wczesniejszych: byla dluzsza, bolesniejsza, obfitsza itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kulka_ulka Re: Pierwsza miesiączka 01.02.08, 21:51 dluzsza (7 dni), obfitsza (tylko troche), ale kompletnie bezbolesna. Odpowiedz Link Zgłoś
pkmk3 Re: Pierwsza miesiączka 01.02.08, 23:11 Moja była duzo bardziej obfita, dłuższa nie i mniej bolesna ale powiem szczerze że liczylam na to że juz nie będzie boleć a tu nic z tego. Ja bardzo ciężko przechodzilam miesiączki przed porodem, teraz jest lepiej ale nie tak jak myślalam. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika41 Re: Pierwsza miesiączka 02.02.08, 13:44 pierwsza była bardziej skąpa i krótsza druga dłuższa i bardziej obfita teraz czekam na trzecią.... z jednym się zgadzam, już nie są tak bolesne, nie muszę wcale brać prochów a kiedyś bez tego się nie obyło. Odpowiedz Link Zgłoś
belemnitida Re: Pierwsza miesiączka 03.02.08, 18:17 Czyli nie ma reguly. Dzieki za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś