chrabina111 15.05.08, 15:32 No wlasnie. jaka polecacie gazetke dla kobiet w ciazy, ktora dotyczylaby ciazy i malego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
osa551 Re: Najlepsza gazetka 15.05.08, 15:39 wszystkie te gazetki są trochę denne. Ostatnio ktoś mi do domu przyniósł "Mamo to ja" i szczerze mówiąc najbardziej z całej gazetki przydała się karta rabatowa do Smyka ... Odpowiedz Link Zgłoś
polciunia Re: Najlepsza gazetka 15.05.08, 15:52 polecam "M jak mama" chyba jedyny poradnik dla kobiet w ciazy kosztuje zaledwie 3,99.jest to miesiecznik. własnie kupiłam majowy nr. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
blueberry77 Re: Najlepsza gazetka 15.05.08, 15:59 W tych dennych gazetkach można znaleźć odpowiedzi na większość pytań, które są zadawane na forum Niemowlę Ja lubię "Mamo to ja", "Twoje dziecko" i "Dziecko". Oczywiście wystarczy kupować jedną, bo tematy się powtarzają. osa551 napisała: > wszystkie te gazetki są trochę denne. Ostatnio ktoś mi do domu przyniósł "Mamo > to ja" i szczerze mówiąc najbardziej z całej gazetki przydała się karta rabatow > a > do Smyka ... Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: Najlepsza gazetka 15.05.08, 16:07 W sytuacjach podbramkowych przydała mi się książka "Pierwszy rok życia dziecka". Niestety w gazetkach co chwila powtarzają się najpopularniejsze tematy, a na moje wątpliwości nie znalazłam tam odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
blueberry77 Re: Najlepsza gazetka 15.05.08, 16:39 Problem z gazetami jest taki, że trzeba je czytać regularnie, bo w jednej czy dwóch nie znajdziesz wszystkiego. No i ciężko potem coś w nich znaleźć właśnie w sytuacjach podbramkowych, bo nigdy się nie pamięta w której co było. Ale uważam, że warto je czytać na bieżąco, żeby tych sytuacji podbramkowych było jak najmniej. Oczywiście warto też mieć książkę, ale książki są z reguły trudne do przetrawienia, a poza tym informacje w nich zawarte często nie są aktualne i nie są zgodne z polską rzeczywistością (schemat żywienia, kalendarz szczepień, informacje o produktach, itp). Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: Najlepsza gazetka 15.05.08, 18:32 No i czasem trzeba mieć dystans do informacji tam zawartych, patrz link poniżej : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=79245209&a=79259270 Odpowiedz Link Zgłoś
annubis74 Re: Najlepsza gazetka 15.05.08, 16:53 chyba najlepsza jest "Mamo to ja" ale tak naprawdę smiało można korzystać z numerów archiwalnych bo co jakiś czas ta tematyka jest powtarzana - w końcu ile można napisać o ciąży my dostaliśmy sporo numerów archiwalnych w szkole rodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kanaryjka Re: Najlepsza gazetka 15.05.08, 18:28 Ja kupuję "Dziecko" i "M jak Mama". Bardzo je lubię i czytam od deski do deski. Odpowiedz Link Zgłoś
landri83 Re: Najlepsza gazetka 16.05.08, 09:04 Dostalam duzo tych gazetek od siostry meza, ale sa w wiekszosci nudne, a artykuly napisane tak, jakbysmy to by mowily gaga-gugu. Moze "Dziecko" nie jest takie zle, ale akurat czesc artykulow z niego mozna sobie przeczytac w sieci. Polecam fajna ksiazke "W oczekiwaniu na dziecko", a potem kolejne z tej serii. Duzo sie dowiedzialam. Jezyk przystepny, ale nie infantylny. Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: Najlepsza gazetka 16.05.08, 11:05 mam te same odczucia w sprawie gazetek, ja też korzystam z książek tej serii Odpowiedz Link Zgłoś