beatka.4 10.10.08, 12:34 pomozcie jestem zalamana mam opryszczke strasznie sie boje o moje malenstwo.jestem w 19 tygodniu ciazy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marrea11 ale ktora to opryszczka? 10.10.08, 12:44 czy masz te na ustach czy narzadach plciowych, bo to zasadnicza roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
marrea11 Re: ale ktora to opryszczka? 10.10.08, 13:27 spokojnie, skoro utrzymalas ciaze to juz dobrze, bo opryszcka w peorwszych tygodniach moze spowododwac poronienie, mam nadzieje, ze jestes pod opieka lekarza, ktory pownien te opryszcke leczyc farmakologicznie, jest niebezpieczenstwo, ze moze ona miec zly wplyw na Twoje dziecko, ale po to sa lekarze i medycyna, zeby to ryzyko zminimalizowac, pewnie bedziesz miala cc i wszystko bedzie dobrze, wazne, zeby dobry lekarz czuwal na twoim stanem, powinnac chyba przyjmowac jakies leki. Odpowiedz Link Zgłoś
vanmovinia Re: opryszczka 14.10.08, 00:23 mialam 3 w ciagu 3 m-cy ciazy..Jestem przerazona. czuje sie jakby obcy walczyl z dzieckiem o dominacje nade mna...Jak w jakims filmie s-f. Nie smiejscie sie, w zyciu nie mialam tam smasowanego ataku opryszczki np. Po 3 ataku wirusa ginekolozka przepisala mi Heviran, mam go brac do konca ciazy (zostalo 25 tygodni). Odpowiedz Link Zgłoś