dzigi21 14.12.08, 00:45 bylam dzisiaj u gin mam grzybice pochwy, jestem w 14 tyg. dodam ze mam nawrot po 3 tyg. ale wczesniej uzywalam innych tabletek dopochwowych. jest szansa ze te wylecza mnie bez nawrotu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fabiankaa Re: canesten 14.12.08, 01:01 U mnie zaczelo sie w polowie ciazy. Grzybica, kuracja, dwa tygodnie przerwy i od nowa to samo. Lekarz uprzedził, ze lepiej nie bedzie az do porodu. Niestety mial racje. Po porodzie przeszlo jak reka odjął. A dodam, ze przed ciaza tez nie znalam grzybicy. Ale moze u ciebie bedzie inaczej i jedna kuracja pomoze? Odpowiedz Link Zgłoś
dzigi21 Re: canesten 14.12.08, 01:05 pierwsza mnie zawiodla, niestety nie pamietam nazwy(angielska). a teraz to wypisal mi recepte na 3 opakowania na zas zebym nie musiala jezdzic do londynu znowu za 3 tyg:/. ale skoro upewnial mnie ze dzidzi to nie grozi to jestem spokojna. widzialam dzisiaj serduszko jak sobie bilo, jak dzidzius ruszal nozkami, jestem najszczesliwsza osoba na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś