haniuuu 30.12.08, 08:44 Test robiłam dwa razy, za kazdym razem wynik negatywny. Od jakiegoś czasu boli mnie podbrzusze, czy wiecie jaka moze być tego przyczyna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haniuuu Re: Ból podbrzusza 30.12.08, 18:46 Okres to napewno nie jest!! Biore tabletki anty i jestem dopiero w połowie opakowania. wiec? Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: Ból podbrzusza 30.12.08, 20:14 WIec? moze wizyta u lekarza? My tu USG raczej nei dysponujemy. Chyba, że któraś wyciągnie szklaną kulę - to możemy postawic diagnoze. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa-dluga Re: Ból podbrzusza 30.12.08, 23:12 Jeżeli bierzesz tabletki, jesteś w połowie cyklu i wynik wyszedł negatywny to nie powinnaś być w ciąży. Ból brzucha nie jest jednym z objawów ciąży. Idź do ginekologa, bo to może być jakiś stan zapalny, cysta na jajniku, torbiel, a może nic....? Jak Cię zbada to będzie wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
milkas20 [...] 31.12.08, 00:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś