rudawka84 11.01.09, 16:13 Czy miała któras z was krew w stolcu?ja dzisiaj zauważyłam, nie wiem czy bedzie sie powtarzac ale troche sie przestrasyłam..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babie_lato1 Re: krew w stolcu 11.01.09, 16:42 jeśli jasnoczerwona to pewnie hemoroidy, ale warto powiedzieć lekarzowi. Odpowiedz Link Zgłoś
makbecik Re: krew w stolcu 12.01.09, 21:13 ja z własnego doświadczenia. Co prawda nie byłam w ciąży ale miałam taki sam objaw jak ty. Zbagatelizowałam to oczywiście i teraz będąc w 8 miesiącu ciąży jutro idę na oeracyjny zabieg wycinania hemoroidów, które ni stąd ni z owąd nagle pojawiły mi się i nabrzmiały do wręcz monstrualnych rozmiarów w ciągu zaledwie 5 dni. Tak więc jak powyżej radzę choćby zapobiegawczo poinformować o fakcie lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
szachula30 Re: krew w stolcu 13.01.09, 09:32 To pewnie hemoroidy, od zaparć. Jedz dużo błonnika, pij przegotowaną wodę i poinformuj lekarza o problemie, bo może się nasilić. Odpowiedz Link Zgłoś