malgorzata9 14.11.03, 09:36 Jestem w 16 tygodniu ciąży i zastanawiam sie, czy jak pójdę 1 grudnia na USG, to będzie już widać pleć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olivia101 Re: kiedy widać pleć??? 14.11.03, 10:05 Osobiscie slyszalam, ze kolo 20 tygodnia. Natomiast ja od 20 tygodnia mialam 4 USG i dopiero jakies 2 tygodnie temu w 35 tygodniu nasz Fiku-Miku okazal sie chlopcem Wczesniej bronil sie raczkami i nogami Przypominam sobie watki z forum gdzie dziewczyny pisaly, ze znaly plec od 16 tygodnia. Tak wiec jak sama widzisz jest to sprawa wzgledna (jak wiekszosc takich spraw w ciazy) Pozdraiwam Olivia i 37 tygodniowy DAWIDEK Odpowiedz Link Zgłoś
sugar_mama_danielcia Re: kiedy widać pleć??? 14.11.03, 10:19 Mysmy widzieli 'chlopczyka' w 13 tyg +6 dni. Nawet laik by nie przeoczyl. Ale tez i sprzet byl dobry. Mysle, ze w 16 jak malenstwo bedzie chlopczykiem to beda duze szanse by 'cos' dopatrzec. Sugar Odpowiedz Link Zgłoś
agaa5 Re: kiedy widać pleć??? 14.11.03, 10:17 Na ogół na dobrym sprzęcie widać ok 20 tyg. Jest jedno ale, tak jak dziewczyny pisały jeśli lek zidentyfikuje chłopca to na ogół tak jest natomiast jeśli dziewczynkę to nie zawsze to sie potwierdza przy porodzie ). Większośc takich pomyłek pomyłek bierze się prawdopodobnie z tego, że jąderka u chłopca zstępują dośc późno bodajże po 30tyg więc najwiarygodniejsze jest właśnie to usg . Nam lek już w 13 tyg dał do zrozumienia, że będzie chłopczyk i ja mu wierzę Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
omn3 Re: kiedy widać pleć??? 14.11.03, 11:01 ja bylam w 15 tyg i poiwedziano mi ze na 95% chlopiec.Byla swietna aparatura.Sprawdzilo sie.Mamy Olivera.Pozdrawiamy Mamusie i 16 tyg kaczuszke w brzuszku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=7528092 Odpowiedz Link Zgłoś
bczerwin1 Re: kiedy widać pleć??? 14.11.03, 13:03 Ja robilam w 18 tygodniu, na bardzo dobrym sprzecie, dobrze bylo widac, ze dziewczynka, w 35 tygodniu potwierdzilo sie i mam dziewczynke (juz 1,7 miesiecy). Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
cardamomo gdzie w W-wie dobre usg, które pokaże jak najwcześ 15.11.03, 15:54 Dziewczyny, wszystkie piszecie, że na dobrym sprzęcie widać bardzo wcześnie. Gdzie w Warszawie (oprócz Roszkowskiego za 200 PLN) jest DOBRY sprzęt, który pokazuje wcześniej? (teraz jestem w 15 tyg i nie mogę się doczekać, żeby WIEDZIEĆ). serdeczne dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś