adula2 05.02.09, 08:59 od tygodnia mam potworne mdłości,nasilaja sie zwłaszcza po wypiciu wody,ale nie tylko,dziś w nocy nie mogłam spać z tego powodu,brzuszek mam nisko,dziecko raczej małe,czy to normalne ,czy któraś tak miała??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
circa.about Re: mdłosci 38 tc 05.02.09, 09:39 Ja tak miałam, jedyne moje wymioty to te z końcówki ciąży. Co bym nie zjadła, to zaraz pawik . Mimo, że masz dzidzię nisko, to i tak zajmuje ona sporo miejsca i naciska na wszystkie organy wewnętrzne. Jest jeszcze możliwość, że załapałaś jelitówke? Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 Re: mdłosci 38 tc 05.02.09, 10:12 Wymioty i biegunka to mogą być normalne objawy organizmu oczyszczającego się przed porodem Odpowiedz Link Zgłoś
adula2 Re: mdłosci 38 tc 05.02.09, 10:26 jeszcze nie wymiotuję, ale wszystko mi podchodzi bardzo do góry,biegunke miałam przy dwóch poprzednich porodach na kilka godzin przed, ta ciąza wyjatkowo daje mi sie we znaki,dobrze , ze juz sie konczy Odpowiedz Link Zgłoś