Dodaj do ulubionych

Do Wrocławianek!

19.11.03, 13:46
Dziewczyny!Poszukuję dobrego lekarza, który poprowadzi moją ciążę. Koleżanka
podała mi dr Winiarską( pracuje na Kamińskiego) Chodzi do niej ,,od zawsze,,
i ma o pani doktor jak najlepsze zdanie. Chciałabym usłyszeć inne opinie. Czy
któraś z was prowadziła swoją ciążę u pani doktor Winiarskiej? Ile bierze za
wizytę? Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • margarettka Re: Do Wrocławianek! 19.11.03, 21:17
      Hej!
      Polecam Ci goraco prywatne Centrum Zdrowia Kobiety Corfamed przy ul.
      Kluczborskiej. Z tego, co wiem wszyscy lekarze sa tam bardzo dobrzy. Ja chodze
      akurat do dr Bielickiego, ale wiem, ze rowniez dr Mazurec jest swietny. Jest
      tam tez jedna pani doktor, ktora pacjentki bardzo sobie chwala, tak wiec do
      wyboru do koloru. Za wizyte placi sie 35 zl (wizyty poranne) i 40
      (popoludniowe. W tej cenie jest juz USG zarowno dopochwowe jak i przez brzuch
      oraz cytologia. Jesli przychodzi sie tylko po recepte, to nie placi sie nic.
      Maja rowniez punkt robienia badan dla ciezarnych i nie sa one kosztowne w
      porownaniu z laboratoriami.
      Naprawde polecam, swietna obsluga i mila atmosfera
      Pozdrawiam
      Gosia i 26 tyg Ignas
    • regisj Re: Do Wrocławianek! 19.11.03, 22:14
      witam!! ja polecam osobiscie Pani centrum na Ul. Karola Miarki gdzie przyjmuje
      Dr Wilczynski ja mam prowadzone u niego 2 wczesniejsze ciaze z ktorej corka ma
      20 lat a syn 15 teraz po latach przerwy jestem znow prowadzona przez Dr
      Wilczynskiego i jestem bardzo zadowolona Dr Wilczynski pracuje tez na Klinice
      na Chalbinskiego daje to komfort patologi ciazy jak i pologu prowadzenia do
      konca.ja wlasnie 21 jade juz na klinike gdzie bede miala sciagany szew i
      przygotowywac sie juz do porodu jestem w 38 tyg.jestem z Opola a cala ciaze
      prowadzi mi Dr gdzie dojezdzam na wizyty i kazdy potrzebny zabieg. teraz juz
      czekam z niecierpliwoscia na final calej ciazy ,pozdrawiam i bardzo goraco
      polecam dr Wilczynskiego
      • buffo10 Re: Do Wrocławianek! 19.11.03, 22:28
        Generalnie nigdy nie komentuję tego co przeczytam, jeśli mam odmenne zdanie na
        jakiś temat. Niestety już kilkakrotnie czytam o dr. Wilczyńskim i już nie
        wytrzymuję i muszę to skomentować. Przepraszam Cię regisj, być może Tobie
        faktycznie współpraca z dr Wiczyńskim układa sie OK, ale ja osobiscie mam inne
        doświadczenia. Sama do niego chodziłam o cenie wizyt i badań nie wspomnę, ale
        jego naciągactwo i namawianie pacjentek na zbędne zabiegi jest OKROPNE!!! Sama
        przeszłam jeden zbędny (jak się potem okazało) zabieg za 1000 zł, a moja
        rodzona siostra aż trzy takie zabiegi!!! Takich naiwnych osób - na szczęście do
        czasu - znam jeszcze 16. To fakt!!! Ostatnio moja siostra poszła do niego TYLKO
        po receptę i nie uwierzycie wziął 100 zł. Czy to jest w porządku? O osobistych
        uczuciach nie będę pisała, by nikogo nie urazić, przedstawiam tylko fakty, by
        koleżanka mogła wziać pod uwagę różne opinie o doktorze Wilczyńskim.
        Pozdrawiam
    • mamadwojga Re: Do Wrocławianek! 20.11.03, 09:16
      Ja polecam doktor Dobryszycką, też pracuje na Kamieńskiego a gabinet ma na
      Placu Grunwaldzkim. Jest bardzo miła i delikatna. W szpitalu (bez dodatkowych
      opłat) bardzo miło się mną zajęła, przychodziła codziennie, i tylko ONA mnie
      badała kiedy było trzeba. A dla mnie to bardzo ważne. Nie wspomnę już że zanim
      do niej trafiłam miałam dwa poronienia i dopiero leczenie podjęte przez pania
      Dobryszycką pozwoliło mi zostać matką i to dwukrotnie.
    • luncia1 Re: Do Wrocławianek! 20.11.03, 10:49
      Hej. Ja byłam u dr Markuszewskiego z Dolnośląskiego Centrum Gin. na Gaju, co
      prawda dopiero pierwszy raz, ale moja koleżanka chodziła do niego całą ciążę.
      Jedno tylko mogę powiedzieć, jest cudowny! Naprawde. Ale to Ty musisz wybrać
      lekarza któremu ufasz i z którym czujesz się swobodnie. Powodzenia.
      • wodzinska Re: Do Wrocławianek! 20.11.03, 16:33
        Hej.
        Ja chodzę już od 5 lat do Jarosza młodego.
        Prowadził też teraz moją ciąże.
        Ja go bardzo serdecznie polecam jest naprawdę dobrym fachowcem.
        Podczas całej mojej ciąży to on wszystkiego pilnował, wyjaśniał mi moje
        wszystkie wątpliwości i obawy.
        Wiem napewno, że jeśli będę kiedyś znowu w ciąży to tylko on będzie ją
        prowadził.
        Bo wiem, że jeśli mówi że wszytsko jest ok. to tak jest.

Bierze 60 zł za wizyte z USG dopochwowo, z cyctologią 80zł, a z USG przez
        powłokę brzuszną 90zł.
        Przyjmuje na Krzyckiej 94, w klinice MediConcept.

Pozdrawiam
        Klaudia i Aleks, który jutro będzie miał 2 miesiące
        • ania175 Re: Do Wrocławianek! 20.11.03, 19:13
          Podpisuję się pod tym jak najbardziej. Ja poszłam do Jarosza po raz pierwszy 3
          stycznia tego roku (z problemem z zajściem w ciążę i miernymi wynikami po
          wizytach u innego lekarza), a na 3 stycznia 2004 mam termin porodu smile))
          Pozdrawiam
          Ania.
    • strowberry Re: Do Wrocławianek! 21.11.03, 15:45
      Hej, ja jestem w 9 tyg i chodze do Prywatnej Polikliniki na Grobli na pl.
      Hirszfelda 1, tam sie lecze u dr Piotra Woytonia, polecam mimo iz jest drogi,
      bierze za wisyte 100, ale na miejscu robia Ci wszystkie badania lacznie z
      zabiegami, dokladne badania krwi, wymazy itp. (oczywisci platne za wszystko
      osobno). Polecam Ci tez re Kucharskiego w tym samym miejscu, bierze 60 zl za
      wizyte i tez jest w porzadku, leczylam sie u niego wczesniej.
    • maja03 Re: Do Wrocławianek! 25.11.03, 14:06
      Jak tylko okazało się, że jestem w ciąży - to moja koleżanka poleciła mi dr
      Jarosława Pająka. Przyjmuje na ul. Energetycznej 8/1. Musze przyznać że ja
      jestem z jego opieki równiez bardzo zadowolona. Wizyta kosztuje 80 zł z USG za
      każdym razem . Sama wizyta jest na prawdę bardzo komfortowa i mało krępująca -
      co szczególnie na poczatku i przy pierwszej wizycie jest bardzo ważne. Sam
      doktor pracuje przy tym w szpitalu na ul. Dyrekcyjnej.
      Pozdrawiam i polecam.
      Maja
    • girlie73 Re: Do Wrocławianek! 25.11.03, 21:44
      Jestem pod opieką dr. Żórawskiego z Dolmedu (pracuje również na Brochowie).

Mój Dzidziuś w brzuszku ma obecnie 20 tygodni.

Wizyta kosztuje 50 PLN, USG i inne badania ekstra płatne - np. USG 40 PLN.

Nie mogę narzekać. Wizyty są rzeczowe, fachowe i komfortowe.

Mogę polecić tego lekarza. Choć oczywiście każdy może mieć swoje indywidualne
      doświadczenia.

Pozdrawiam,

Justyna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka