nelinka19 03.03.09, 20:44 dziewczyny przez 3 tyg skrocila mi sie szyjka okolo 26 ma dostalam skierowanie do szpitala jak myslicie co zrobia mial ktos taka sytuacje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siwa_1 Re: skracajaca sie szyjka 03.03.09, 21:49 Mi też w ciągu trzech tygodni skróciła się szyjka,muszę dużo leżeć.Biorę no-spę,bo miałam też ból brzucha.Jeżeli dalej będzie mi się skracała szyjka to moja lekarka powiedziała że założy mi krążek.Musisz dużo odpoczywać,nie denerwować się!Po prostu leżeć,leżeć i jeszcze raz leżeć!!!!Będzie dobrze,głowa do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
artdesign84 Re: skracajaca sie szyjka 04.03.09, 02:08 pewnie założą Ci pessar, dadzą leki i tyle 26 mm to nie jest tak źle.. Odpowiedz Link Zgłoś
pamplemousse1 Re: skracajaca sie szyjka 04.03.09, 07:54 mi założyli pessar i podali sterydy celeston) na wcześniejszy rozwój płucek dla dzieci- dożylnio lub w zastrzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
madeira.online Re: skracajaca sie szyjka 18.03.09, 15:34 ja jestem w 25tc wlasnie mialam zalozony szew Odpowiedz Link Zgłoś