arleta161 24.11.03, 22:08 Dziewczyny czy mialyscie cos takiego?? wlasnie odebralam wyniki i dowiedzialam sie, ze cos takiego mam( jutro lece do gina, powiedzcie jak to leczylyscie, i czy to niebezpieczne? prosze o rade bo jestem zalamana jestem w 21 tyg ciazy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylvia12 Re: bialko w moczu 24.11.03, 22:57 Ja równiez przezyłam około 20 tygodnia cos podobnego.Jeszcze pani która wydawała mi wynik nastraszyła mnie odpowiednio.Zapytała czy goraczkuje a jak nie to czy przypadkiem nie jestem w ciązy,jak powiedziałam,że tak to zebym jak najszybciej poszła do lekarza.Pytałam tez tutaj na forum,na drugi dzien pobiegłam do ginekologa.Okazało się ,że stres niepotrzebny.W tak małych ilościach może wystapic,ponieważ teraz jest zwiększona wydzielina w pochwie i może coś sie zawsze dostać do próbki moczu,oczywiście jest pewna norma do ilu jest dopuszczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
marzena.kubinska Re: bialko w moczu 25.11.03, 09:53 witam! nie martw sie na zapas, ale nie zwlekaj z pojsciem do gina , bialkomocz i podwyzszone cisnienie moze byc poczatkiem gestozy czyli zatrucia ciazowego, ale wcale tak nie musi byc, ja w tej chwili mam nadcisnienie indukowane ciążą i bardzo duze prawdopodobienstwo tej choroby. pozdrawia marzena i fasolek(21tyg.) Odpowiedz Link Zgłoś