annw51 02.12.03, 13:24 Mam pytanie. W którym tygodniu widać serduszko na usg?. Moja szwagierka jest w 8 tygodniu i jeszcze nie widać serduszka. Czy to jest normalne? A poza tym czasami pojawiają się plamki krwi na bieliźnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eenia Re: kiedy serduszko? 02.12.03, 14:57 U mnie sreduszko pojawiło sie w 7 tygodiu, też plamiłam (dlatego biorę Duphaston). Na pewno lada dzień się pojawi u Twojej szwagierki. Odpowiedz Link Zgłoś
dagab3 Re: kiedy serduszko? 03.12.03, 11:54 Moje pierwsze USG robiłam w 8 tygodniu ciąży i serduszko było juz widoczne, widok niesamowity !!! Odpowiedz Link Zgłoś
maja252 Re: kiedy serduszko? 03.12.03, 12:11 witam u mnie w 8 (druga ciąża)nie było widać ..jajeczkowanie było poźniej niż normalnie a dziecko urodziło się dwa tyg. po terminie) Odpowiedz Link Zgłoś
annw51 Re: kiedy serduszko? 03.12.03, 13:29 Dziękuję Wam za odpowiedzi ale niestety maleństwa już nie ma . Moja szwagierka właśnie wczoraj poroniła. Jest mi strasznie smutno z tego powodu. Ostatnio poroniły moje dwie koleżanki a teraz ona . Ja chciałabym mieć drugie dziecko ale strasznie się boję, że też mnie coś takiego spotka. Ania i Krystek (3.10.02) Odpowiedz Link Zgłoś