magdalenanaw 22.04.09, 10:42 Witam, wczoraj przewiało mnie w pociągu...Dziś boli mnie gardło,coś "tli" w uchu.Czy można stosować go w ciążY?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaaleksandra Re: Tantum verde FORTE 22.04.09, 12:37 Ja zawsze stosuję tantum verde w sprayu, ponieważ jest skuteczniejszy i działa miejscowo, tzn. nie połykasz substancji aktywnej. Dlatego stosuję go nawet co 2-3 godziny, najczęściej wystarcza 1-2 dni kuracji. Zaraz Ci pewnie odpiszą, żebyś się w ciąży leczyła homeopatią, mnie woda z cukrem ani nie smakuje ani tym bardziej nie pomaga. Lecz się skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
yoga24 Re: Tantum verde FORTE 22.04.09, 17:00 Jestem bardzo związana z tym lekiem i z pewnością możesz go stosować będąc w ciąży ( mówię tu oczywiście o tv forte - nie tv), . Zwykłą postać tv jest nawet dla dzieci, a płyn tv dla niemowląt. Jest to najbezpieczniejszy ze wszelkich produktów tego typu. Odpowiedz Link Zgłoś
barbarka.1 Re: Tantum verde FORTE 22.04.09, 20:18 tak potwierdzam, stosowałam z przepisu lekarza, dużo zdrówka życze Odpowiedz Link Zgłoś