lirene1 14.05.09, 22:02 witam, jestem w pierwszych tyg ciąży (5-6)i od kilku dni mam wrażenie, że mój brzuch jest napięty, jakby twardy.....nie wiem czy to normalne, ale zaczynam sie martwic (do lekarza ide za tydzien) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropa75 Re: napięty brzuch...... 15.09.09, 11:11 Mam to samo. Minęło ciągnięcie jak na okres i zaczęło się napięcie w dole brzucha. Denerwuję się. Odpowiedz Link Zgłoś
aszka07 Re: napięty brzuch...... 15.09.09, 11:24 Ja gdzies do 3 m-ca jak tylko cokolwiek zjadłam, miałam od razu mega twardy brzuch, strasznie nieprzyjemne uczucie, ale nie pytałam lekarza czy to jakiś problem, czasem brałam Espumisan, a w końcu samo przeszło. Ale lepiej powiedzieć o tym lekarzowi, niech się wypowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropa75 Re: napięty brzuch...... 15.09.09, 11:27 Na pewno spytam, jutro mam wizytę. Ale denerwuję się strasznie. Niestety u mnie nie ma to raczej związku z jedzeniem. A nospy tak wcześnie boję się brać. Wolałabym nic nie żreć do końca 3 miesiaca. Odpowiedz Link Zgłoś
julia.777 Re: napięty brzuch...... 15.09.09, 12:10 Witaj Ja obecnie jestem juz w 31 tyg ale na poczatku tez troche szalam, bo codziennie bolal mnie brzuch i tez byl nieraz twardy. Ale to podobno normalne, bo wszystko sie rozciaga itd. ale poinformuj o tym swojego lekarza. Nospe mozna brac z tego co moja gin mi mowila. Bo jest bezpieczna. Ale nic nie doradzam najlepiej zapytaj lekarza. A jezeli bardzo sie denerwujesz...choc to nie wskazane to moze zadzwon do lekarza powoedz o dolegliwosciach. Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś