madziaraaa861 15.06.09, 11:56 Jak długo boli ząb po leczeniu kanałowym i czy mogę zjeść jakiś silniejszy specyfik niż panadol??np pyralgine ..jednorazowo ponieważ chyba umre tak mnie boli... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksandra1977 Re: Ból Zęba 15.06.09, 13:04 zab jest juz wyleczony, czy w trakcie leczenia kanalowego. Dobrze wyleczony nie powinien bolec wcale. Skontaktuj sie ze swoim dentysta. Odpowiedz Link Zgłoś
madziaraaa861 Re: Ból Zęba 15.06.09, 16:19 W trakcie leczenia wczoraj rano miałam czyszczony kanał i wkładane jakieś lekarstwo które ma odbudować zniszczony korzeń czy coś takiego.. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaolenki25 Re: Ból Zęba 15.06.09, 20:37 Mnie wcale nie bolał (tylko na samym początku przy tym pierwszym zatruciu ok 4 godzinki straszny ból) - też jestem w trakcie leczenia i tez na tym etapie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.kurczuk-powolny Re: Ból Zęba 15.06.09, 20:45 pyralgina nie jest zalecana w ciąży, ale jedna tabletka tak od razu nie zaszkodzi (mam nadzieję, że nie czyta tego mój profesor od farmakologii). weź tabletkę a jak nie przestanie, idź z powrotem do dentysty Odpowiedz Link Zgłoś
classicvoice Re: Ból Zęba 16.06.09, 15:59 Przy leczeniu kanałowym ząb może boleć nawet po zamknięciu komory jeszcze przez parę dni-to jest normalne, stomatolog powinien Cię uprzedzić. Jestem po niedawnym leczeniu, dobrze pamiętam co przechodziłam przez jakieś pięć dni. U mnie dodatkowo kanał przepełniony został materiałem,więc tym bardziej cierpiałam, ale przeszło po kilku dniach. Także nie martw się, jeśli będzie trwał dłużej niż cztery-pięć dni, koniecznie trzeba będzie udać się do dentysty. Odpowiedz Link Zgłoś
madziaraaa861 Re: Ból Zęba 16.06.09, 22:49 dziękuję wam bardzo już mnie nic nie boli Odpowiedz Link Zgłoś