agusia1812 23.07.09, 17:04 dziewczyny jestem w 33 tyg ciazy i od kilku dni zauwazylam ze np po wstaniu z lozka spadaja mi przed oczami takie swiecidelka ja to nazywam mroczki z czego to?ktos tak ma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
red-truskawa Re: z czego mroczki przed oczami???? 23.07.09, 17:09 najprawdopodobniej ze spadku cisnienia. Ja miałam tak na poczatku ciazy i okulista powiedział, zę to właśnie nagły spadek cisnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
drizle1981 Re: z czego mroczki przed oczami???? 23.07.09, 17:48 Aga, ja tak amm nawet nie w ciązy- wszytsko jest ok i przestan wkońcu panikować Odpowiedz Link Zgłoś
agusia1812 Re: z czego mroczki przed oczami???? 24.07.09, 09:44 no i odezwala sia ta co nie panikowala ja nie panikuje pytam poprostu Odpowiedz Link Zgłoś
alutkazaj Re: z czego mroczki przed oczami???? 24.07.09, 09:49 Ja tez mam mroczki, szczegolnie teraz w te upaly bo ciagle jestem slaba i spiaca a to dopiero poczatek ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
miacasa Re: z czego mroczki przed oczami???? 24.07.09, 11:27 musisz powoli wstawać z łóżka a unikniesz tego nieprzyjemnego uczucia lub je zminimalizujesz, to spadek ciśnienia powoduje takie atrakcje Odpowiedz Link Zgłoś
oszaga Re: z czego mroczki przed oczami???? 24.07.09, 14:07 Ja mam praktycznie ciągle odkąd spadła mi morfologia, mroczki mogą być jednym z objawów anemii. Może też to być również problem z ciśnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
easyblue Re: z czego mroczki przed oczami???? 24.07.09, 14:43 Ja mam tak niezależnie czy ciąża czy nie Trzeba uważać, by nie zemdleć. Odpowiedz Link Zgłoś
nilem Re: z czego mroczki przed oczami???? 24.07.09, 22:50 Mroczki pojawiające się przed oczami, to bardzo wyraźny sygnał - oznacza, że oglądasz za dużo telewizji. W szczególności polskich telenowel. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
wakacyjna_iguana Re: z czego mroczki przed oczami???? 25.07.09, 09:10 To oznaka bardzo niskiego ciśnienisa lub objaw anemii. Zalecam zbadać krew , wstawać z łóżka powolutku, oraz pić kawę z rana na podwyższenie ciśnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: z czego mroczki przed oczami???? 25.07.09, 09:32 z osłabienia, z powodu niskich wyników badań krwi? Odpowiedz Link Zgłoś