duru79 26.07.09, 13:55 Witam Jesteśmy w 5 tyg ciąży, chcemy jak najwięcej dowiedzieć się na temat samej ciąży i etapów postępowania. Poszukujemy dobrej literatury na wskazany temat co byście nam polecili? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
easy_martolina84 Re: Dobra książka na temat ciąży? 27.07.09, 11:14 Polecam "Ciężarówką przez 9 miesięcy-przewodnik po ciąży i okolicach". Mnie sie bardzo podobala, jest napisana z humorem i nie sieje niepotrzebnej paniki jak niektore bardzo powazne poradniki. Napisana ze zdrowym rozsądkiem i tak "życiowo" Pozdrawiam i zycze udanych 9 miesiecy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
goniam33 Re: Dobra książka na temat ciąży? 27.07.09, 15:38 Ja polecam "W oczekiwaniu na dziecko" super ksiazka. Odpowiedzi na przerozne pytania, na ktore ciezko znalezc fachowa odpowiedz w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
yadrall Re: Dobra książka na temat ciąży? 27.07.09, 17:01 Tez polecam w Oczekiwaniu na dziecko. Wg mnie swietna ksiazka-duzo wiedzy i nie raz dzieki niej wiedzialam czy to co czuje to norma czy powinnamsie juz kontaktowac z lekarzem. Duzo zagadnien opisanych na zasadzie-pytanie i opdpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Dobra książka na temat ciąży? 27.07.09, 21:18 Ja korzystam z jednej książki "W oczekiwaniu na dziecko" wersja rozserzona. merlin.pl/W-oczekiwaniu-na-dziecko-okladka-miekka_Arlene-Eisenberg-Sandee-E-Hathaway-Heidi- E/browse/product/1,506024.html;jsessionid=B5578D8CE662ADFBC905E79BE59 F7ACE.LB2?gclid=CNe5gPvM9psCFdMWzAodjR4x_A z innych juz nie mam potrzeby korzystac. Kupuje tez M jak Mama, ale info. z gazet to dziele przez 3 Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Dobra książka na temat ciąży? 27.07.09, 21:21 Moze ten link zadziala www.empik.com/w-oczekiwaniu-na-dziecko,104589,p?gclid=CJLo_9fN9psCFQoUzAodW05f-Q Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Wklejone przez moderatora 27.07.09, 21:41 Re: Dobra książka na temat ciąży? agatracz1978 26.07.09, 16:06 Odpowiedz Ja czytałam sobie "W oczekiwaniu". Całkiem fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: Wklejone przez moderatora 27.07.09, 22:56 Jeszcze Preeti Agrawal "Odkrywam macierzyństwo" - o ciązy i porodzie. Podaję linki do opisowych recenzji niektórych książek z wymienionych też powyżej: Preeti Agrawal - Odkrywam macierzyństwo Urodzić razem i naturalnie - Irena Chołuj Ciężarówką przez 9 miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
le_wa Re: Dobra książka na temat ciąży? 28.07.09, 07:40 "Ciąża i poród" Birgit Gebauer-Sesterhenn, fajnie napisana i zawiera mnóstwo odpowiedzi na pytania nurtujące przyszłe mamy i tatusiów też. Odpowiedz Link Zgłoś
amazonka.pl Re: Dobra książka na temat ciąży? 01.09.09, 16:43 Dobry poradnik na temat ciąży to "Ciężarówką przez 9 miesięcy. Przewodnik po ciąży i okolicach" Kaz Cooke - www.amazonka.pl/zdrowie-i-uroda/ciezarowka-przez-9-miesiecy-przewodnik-po-ciazy-i-okolicach-99900032525.bhtml Dobrze się czyta, bo autorka podeszła do tematu z dystansem i humorem. Odpowiedz Link Zgłoś
ilenia Re: Dobra książka na temat ciąży? 01.09.09, 19:14 Ja w ciąży nigdy nie byłam, więc nie będę udawała, że się znam Ale jeśli zdecydujesz się na jakiś tytuł, to zapraszam do siebie - prowadzę swoją księgarnię i chętnie sprowadzę książki, których szukasz, tanio Odpowiedz Link Zgłoś