justyna834 31.07.09, 17:24 jakie dokumenty przy wypisie dziecka i matki są potrzebne... nie mogę znaleść w necie.Akt małżeństwa jesli jest potrzebny zagubilismy z mężem gdzieś czy wystraczą nasze dwowody... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-1983 Re: jakie dokumenty do wypisu 31.07.09, 18:18 Do wypisu żadne dokumenty nie są Ci potrzebne. Przy przyjęciu natomiast tak. Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: jakie dokumenty do wypisu 31.07.09, 18:59 Przy przyjęciu na porodówkę dajesz kartę ciązy i ksiazeczkę zdrowia.I nic więcej nie trzeba,Czasami chcą dowód osobisty ale nie wszędzie.To im wystarcza do wypisu ze szpitala. Co innego w celu zarejestrowania dziecka w urzędzie.Tyle ze ja rodziłam jużdawno i nie pamiętam co tam dokładnie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
wakacyjna_iguana Re: jakie dokumenty do wypisu 31.07.09, 21:47 Jaką znów książeczkę zdrowia??? Chyba kartę NFZ no i Legitymację Ubezp. (podbitą!) Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: jakie dokumenty do wypisu 31.07.09, 22:01 No chodzi mi właśnie o tą kartę.Ja ją mam w tym ubranku(okładce) i tam jest napisane "ksiązeczka zdrowia". Odpowiedz Link Zgłoś