Dodaj do ulubionych

kiedy siara....

31.12.03, 10:49
wlasnie sie zastanawiam kiedy zacznie saczyc sie siara...to 24 tydz ciazy w
sumie za 2 dni zacznie sie 25 tydz i nic....jak bylo i jest u was?

asia i 24 tyg Kamilka
Obserwuj wątek
    • sanna99 Re: kiedy siara.... 31.12.03, 11:17
      u mnie zaczęło się w 26/27 tyg. Ale taka kropelka dziennie - a nawet nie
      codziennie. Ale z tego co czytałam może ci się wogóle nie sączyć i tez jest ok.
      A tak jak sie sączy to brudzi staniki smile)
      • ainer1 Re: kiedy siara.... 31.12.03, 12:22
        Hej Joasik!

mnie sie pojawily kropelki w 27 tygodniu, a czasem sie pojawiaja duzo wczesniej
        a czasem po porodzie - jak w KAZDEJ CIAZY nie ma reguly, wiec sie nie pzrejmuj,
        a ciesz ze na wkladkach zaoszczedzisz!

Renia
        • dzidzia_78 Re: kiedy siara.... 02.01.04, 16:35
          U mnie siara poajwiła się już w 15 tyg. za to maluszek dał o sobie znać dopiero
          w 20 więc nie ma reguły na to kiedy i co u której z nas wystąpi. Pozdrawaim
          Marta i 22 tyg brzusio
          • kasiamin Re: kiedy siara.... 05.01.04, 16:03
            Ja jestem w 32/33 tygodniu i nic!!!! Czy to normalne?
            Kasia
            • kasik8 Re: kiedy siara.... 06.01.04, 00:38
              Normalne jest nie miec.. i normalne jest miec.smile To sprawa indywidualna.
              Lepiej chyba nie miec niz miec przed porodem. A to czy siara wystepuje przed
              porodem czy nie nie ma najmniejszego wplywu na to czy i jakie bedzie mleko
              po. U mnie siara wystepuje od polowy ciazy (to druga ciaza w pierwszej bylo
              tak samo). A teraz pod koniec to czyste utrapienie. Nie da sie spac..bo jakbym
              sie nie polozyla tak uciskam, ktoras z piersi i leci. Musze spac w staniku i z
              wkladkami. Bardzo to niewygodne. Uwaga na plamy od siary..sa trudne do
              usuniecia. Szkoda bluzek i stanikow.
              Kasik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka