mamaani3 12.07.04, 21:18 Cześć dziewczyny! Chyba jestem w ciąży. Ginekolog, który prowadził moją pierwszą ciążę niestety nie żyje. Dajcie, proszę namiary na dobrych lekarzy, u których nie ma problemu z wystawieniem zwolnienia. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elve Re: Ginekolog godny polecenia- Trójmiasto 12.07.04, 21:39 Dr Sylwia Łapińska-Szumczyk, Invicta (przy dworcu PKP). Odpowiedz Link Zgłoś
czorcik_ze_mnie Re: Ginekolog godny polecenia- Trójmiasto 12.07.04, 23:53 Niestety moj ginekolog rowniez zmarł - byc moze ten sam... Jestem teraz w 27 tc i uczeszczam do dr. Zinkiewicza do Przychodni na Jagiellonskiej. Jestem bardzo zadowolona i od polowy maja na zwolnieniu. Jezeli chodzi o USG warto zaplacic i udac sie do dr. Doeringa we Wrzeszczu. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sandraw Re: Ginekolog godny polecenia- Trójmiasto 13.07.04, 06:12 ja mogę Wam z czystym sumieniem polecić dr. Hannę Olszewską oraz jej męża (który wg niektórych ma dziwny sposób bycia, ale jest b.dobry lekarzem)- dr Jarosław Olszewski. Przyjmują w prywatnym gabinecie we Wrzeszczu na rogu Grunwaldzkiej i Dmowskiego we Wrzeszczu (naprzeciwko Manhattanu) usg oczywiście Doering (tzn oni też robią ale jestem do Doeringa przyzwyczajona i wiem zew to świetny specjalista) Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: Ginekolog godny polecenia- Trójmiasto 13.07.04, 12:50 u Olszewskich jest zdaje się pierwsze w 3mieście usg 3d - dla młodych ciąż śliczna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
gagat100 Re: Ginekolog godny polecenia- Trójmiasto 13.07.04, 07:35 Czytelna lista DOBRYCH ginekologow: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 polecajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
kornelcia75 Re: Ginekolog godny polecenia- Trójmiasto 13.07.04, 14:55 witam ja tez polecam dr Zinkiewicza wspaniały człowiek i lekarz. Ja i Maks(30 tydz) Odpowiedz Link Zgłoś
martulinek Re: Ginekolog godny polecenia- Trójmiasto 13.07.04, 15:41 Polecam dr Lenckowską - przychodnia we Wrzeszczu na ul. Mickiewicza. W gabinecie jest USG - bezpłatne dla ciężarnych pacjentek. Jednak na połówkowe i ok. 32 t.c. warto udać albo do dr Grzybowskiego (ul.Legionów - ok. 70 zł) lub dr Świątkowskiej (ul. Burzyńskiego - ponad 100 zł). Odpowiedz Link Zgłoś
anlipa Re: Ginekolog godny polecenia- Trójmiasto 14.07.04, 14:37 Ja polecam dr Bierżyńskiego na Jodłowej w Gdyni koło Klifu. Facet dużo gada, jest konkretny, wykonuje USG i daje zwolnienia zainteresowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
hanyszka Dr Fiutowski, 13.07.04, 16:14 przyjmuje na Aksamitnej w Gdansku i gdzies w Sopocie.Bardzo rzeczowy,konkretny serdeczny i wciaz potrafi sie zachwycac dobrze ulozonym maluszkiem na obrazie USG... polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
czorcik_ze_mnie Re: Dr Fiutowski, 13.07.04, 22:45 Ja niestety nie polecam dr. Fiutowskiego - wraz ze swoim kolega Klimaszewskim (siedzac wspolnie przy monitorze USG) "nie zauwazyli" u mnie torbiela wielkosci brzoskwini na jajniku. Dzieki śp. dr. Osipiakowi mam wszystko na swoim miejscu. Jestem ciekawa co jeszcze ta para specow przeoczy... Odpowiedz Link Zgłoś
lemona1 Re: Dr Fiutowski, 14.07.04, 11:33 Dr Fiutowski skazał mnie na zapłodnienie INVITRO i zabrał nadzieję na normalną ciążę, powiedział to przy tym gdzieś w przejściu nieuważnie, że nie będę miała normalnie dzieci. Tak sie na niego wkurzyłam, że w marcu 2004 urodziłam mojego ukochanego syneczka i wszystko naturalnie!!!Ha! lemona1 Odpowiedz Link Zgłoś
madziorek73 Re: Dr Fiutowski, 14.07.04, 17:08 tez go nie polece... pojawilam sie u niego w 6 tyg. ciazy, jeszcze nic nie widzial na usg- zaczal mi opowiadac o ciazy pozamacicznej i ze powinnam byc tez na to przygotowana, bo to sie czasami zdarza. ryczalam pare dni i denerwowalam sie do nastepnego usg. zrazil mnie do siebie okropnie- powiedzialam, ze wiecej do niego nie pojde. oczywiscie wszystko potoczylo sie dobrze- moj synus konczy dzisiaj 1 miesiac zycia! prowadzila mnie dr.Lapinska i goraco ja polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaani3 Re: Ginekolog godny polecenia- Trójmiasto 15.07.04, 11:53 Dziękuję za pomoc. Zdecydowałam się na Olszewską. Trzymajcie kciuki. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
alebaba2 Re: Ginekolog godny polecenia- Trójmiasto 19.07.04, 20:51 Witajcie, polecam dr Joannę Sudarę- SWISSMED (ul. Skłodowska i ul Wileńska). Prowadzi mnie wyśmienicie. Słyszałam o niej same superlatywy!!!! Ala Odpowiedz Link Zgłoś