clo1 03.01.05, 19:34 Przyszłe mamusie jak wasze zdrówko?. Ile przytyłyście do tej pory. Ja mam termin na 21 maja i jak na razie to mam na plusie 4 kg (21 tc). Kiedy czułyście pierwsze ruchy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kika_78 Re: jak sie czuja mamy majowe? 04.01.05, 14:34 Witam, Mam termin na 3 maja i już wiem, że to będzie dziewczynka. Kopie jak szalona (zwłaszcza jak mam pełny pęcherz i nie chce mi się wstać z łóżka ) Czuję się świetnie i mam nadzieję, że tak będzie do końca. Miałam problemy ok. 9 tc z plamieniem - zrobił się krwiak, ale już wszystko jest ok i ciąża przebiega bez najmniejszych problemów. Na początku schudłam 2,5 kg więc na razie jestem tylko 1 kg do przodu - w porównaniu do wagi sprzed ciąży. Koleżanki się śmieją i pytają, gdzie ja mam ten brzuch bo prawie nic nie widać. Pozdrawiam Was i wszystkie inne majówki i ich maleństwa. Karolina i chybaDaria. Odpowiedz Link Zgłoś
tania75 Re: jak sie czuja mamy majowe? 05.01.05, 17:30 Zapraszam na forum majowe , tam jest nas majówek bardzo duzo.......... forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23275 Odpowiedz Link Zgłoś