asiulka1976 18.05.05, 18:57 Ciekawi mnie jakie testy sa najbardziej popularne i w jakim dniu cyklu wyszły II kreseczki. Zapraszam do wpisywania ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrowka75 Re: Twój szcześliwy test________ jaki ??? 18.05.05, 19:35 Quick vue - 2 razy był szczęśliwy. Pierwszy raz pokazał 1 tydzień po spodziewanej miesiączce (szczęśliwa małżeńska wpadka) - drugi raz kilka tygodni temu 3 dni przed spodziewaną miesiączką - 13 dzień cyklu, chociaż wcześniej ciążę pokazał mi test ciążowy Ewy Analityk - 2 dni przed QUickiem. Wszystkie zachowałam na pamiątkę jako pierwsze ślady istnienia mojego potomstwa. pozdrawiam ciepło. tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20711;30/st/20051126/k/56bd/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś
ankabj Re: Twój szcześliwy test________ jaki ??? 18.05.05, 20:04 Amil - w 33 dniu cyklu ale cykle mam(miałam ) średnio 32 dniowe. Odpowiedz Link Zgłoś
andziabk Re: Twój szcześliwy test________ jaki ??? 19.05.05, 07:31 Pre- Test. ale pierwszy, tydzien po zaplodnieniu zawiodl mnie- z mojej winy- nie moglam doczekac do rana z pelnym pecherzem i wstalam w nocy siku jeszcze nie wiedzialam ze to moje czeste wstawanie w nocy oznacza rychle pojawienie sie drugiej kreseczki Odpowiedz Link Zgłoś
mama_ania1 Re: Twój szcześliwy test________ jaki ??? 19.05.05, 07:46 Quick vue- 2x Odpowiedz Link Zgłoś
wandana Re: Twój szcześliwy test________ jaki ??? 19.05.05, 08:23 Quick Vue, tego samego dnai po poludniu Bobo Test, dwa dni później Pre-Test i kolejne dwa dni znowu Quick Vue - wszystkie dodatnie, ale ja straszny niedowiarek jestem Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: Twój szcześliwy test________ jaki ??? 19.05.05, 08:31 Quick 3 dni przed @ byly dwie kreski. Pre test nic nie wykazal. A testowalam nim dzien pozniej, zeby sie upewnic Odpowiedz Link Zgłoś
bergo1 Re: Twój szcześliwy test________ jaki ??? 19.05.05, 10:12 Cleerblue - pokazal ciaze z popoludniowego moczu na 3-4 dni przed @ Odpowiedz Link Zgłoś
monias3 Re: Twój szcześliwy test________ jaki ??? 19.05.05, 10:24 Qick Vue!!! Jest najlepszy ale bardzo trudno go w moim mieście dostać. Nie wiem dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
aga-75 Re: Twój szcześliwy test________ jaki ??? 19.05.05, 11:00 Asiu, jak wiesz ja robiłam dzisiaj rano i pierwszy raz zobaczyłam II na Pre Teście. Robiłam go tylko dlatego, że nie było w aptece Quicka i tak naprawdę nigdy u mnie w aptece go nie spotkałam. pozdrowionka Aga. Odpowiedz Link Zgłoś
ania19821 Re: Twój szcześliwy test________ jaki ??? 19.05.05, 11:15 Ouick Vue w 30dc. Zrobiłam, bo zawsze dostawałam @ ok. 28,29dc no i tempka była wysoka. Poza tym bolały sutki, a podbrzusze tak jak na @. Odpowiedz Link Zgłoś
ann99 Re: Twój szcześliwy test________ jaki ??? 20.05.05, 11:23 Test zakupiony na allegro...-taki zwyczajny "paskowy"... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolina31 Re: Twój szcześliwy test________ jaki ??? 20.05.05, 11:37 28 dc - test od Ewy Analityk z allegro - raczej negatywny (bardzo słaba prawie niewidoczna druga kreska po kilkunastu minutach), ale pewnie było po prostu za wcześnie na testowanie. Szczęśliwy test - Pre test w 34 dc - to stało się dziś rano!!! Jeszcze nie mogę uwierzyć Udało się w 4 cyklu starań. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
agadibi Re: Twój szcześliwy test________ jaki ??? 20.05.05, 12:05 ClearBlue - rok temu w 33 dniu cyklu przy cyklach 28 dni (jak ja to wytrzymałam????) Teraz - w 26 dniu cyklu przy cyklach 25 dni, z moczu prawie wieczornego - wyszły II. Dwa dni później na wszelki wypadek powtórka z porannego - jeszcze mocniejsze II. A. Odpowiedz Link Zgłoś
mamatysi Re: Twój szcześliwy test________ jaki ??? 21.05.05, 22:02 bobo test-w trzeci dzien po spodziewanej @ z popoludniowego moczu.tlusta krecha pokazywala sie razem z przesowaniem sie moczu po tescie.jeden dzien wczesniej zrobilam test owulacyjny tez byla piekna tlusta krecha. Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_28 Re: Twój szcześliwy test________ jaki ??? 25.05.05, 18:01 Pre test w 35 dniu cyklu (średni 32 dni). Test robiłam kilka dnui temu i jeszcze nie mogęw to uwierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
trzyplus Re: Twój szcześliwy test________ jaki ??? 25.05.05, 18:52 Clear Blue w 28 dniu cyklu przy cyklach 25 dniowych z popoludniowego moczu, to w pierwszej ciazy Rowniez Clear Blue w 26 dniu cyklu z porannego moczu, niestety poronilam te cize. Amil, (mam nadzieje ze dobrze napisalam nazwe) w 28 dniu cyklu z porannego moczu. Podsumowujac wole Clear Blue poniewaz wynik ukazuje sie w ciagu maksymalnie 30 sekund (o ile dobrze pamietam) i siusia sie bezposrednio na koncowke testu, taki pasek. Ten drugi test wynik pokazuje po 5 minutach. Trzeba miec cierpliwosc Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Twój szcześliwy test________ jaki ??? 25.05.05, 19:28 Pre-test w 30 dc Efekt: w linku na dole )) Odpowiedz Link Zgłoś
bluebebe Re: Twój szcześliwy test________ jaki ??? 27.05.05, 13:41 ten z dzidziusiem, 12 dpo od razu i dwie mocne kreski Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: Twój szcześliwy test________ jaki ??? 28.05.05, 23:40 Długopisowy ( nie pamiętam nazwy). Bez zbierania moczu tylko bezpośrednio na strumień moczu Odpowiedz Link Zgłoś
von_trupka Re: Twój szcześliwy test________ jaki ??? 29.05.05, 12:12 Ouick Vue - 2 tyg po spoznionym okresie. Odpowiedz Link Zgłoś
marianka.m Re: Twój szcześliwy test________ jaki ??? 29.05.05, 23:26 Quick Vue, w 35 dc. Odpowiedz Link Zgłoś