reniatoja Re: 32 tydzień 09.05.06, 11:39 U mnie wprawdzie nie 32, lecz 31, a samopoczucie średnie. Nogi mnie bolą, strasznie grubo sie czuję i wyglądam, jedyna pociecha, że juz bliżej niz dalej, no i że nic nie wskazuje na to, by z syneczkiem bylo coś nie tak, mam andzieję, ze będzie okazem zdrowia i mi wynagrodzi kiepskie nastroje z ciąży. Przytyłam już 10 kilo, jesty mi s tym bardzo cieżko, bo i przed ciażą nie byłam kruszynką i moje nogi mają dużo kilogramów do noszenia, bidulki. A co u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
ryba751 Re: 32 tydzień 09.05.06, 11:47 Ja ogólnie czuję się dobrze. Czuję się ogromna.Przybrałam już 11 kg wieczorem bolą trochę nogi a zwłszcza stopy. Mam jeszcze dodatkowy ruch bo po domu biega mi 1,5 roczna córcia. Już w sumie nie mogę się doczekać ale czas ostatnio mi bardzo przyspieszył. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paulina1979 Re: 32 tydzień 09.05.06, 11:58 Witam, forum obserwuje od początku ciąży, pisuję bardzo rzadko. Ale skoro mowa o 32 tygodniu, to wtrące cos od siebie. Jak się czuję? 13 kg na plusie, ale jakos tego nie czuję. Ludzie dookoła mówią mi, że bardzo ładnie wyglądam (staram się nie wątpić w ich szczerość). Wiem, że kilogramy szybko zrzucę, bo przed ciążą prowadziłam b. aktywny tryb życia, teraz tez staram się, w ramach możliwości, dużo ruszać. Jedyne, co mi "wyskoczyło" to brzuch i biust Po ciąży zamierzam wrócić do swoich treningów - uwielbiam siatkówke i rower. nastroje miewam rózne, ale bez skrajności. Ciąża była szczegółowo zaplanowana, więc gdybym miała teraz narzekać, to byłoby ze mną coś nie tak. dziś ide na USG, dowiem się dokładniej, co słychac u mojego Kubusia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a.ziolkowska Re: 32 tydzień 12.05.06, 12:07 ja jestem w 33 tc..czuje sie dobrze cała ciąze prawie zadnych dolegliwości poza sennoscia . Przytylam 14 kilo i tez jakos tych kilogramow nie czuje..poza brzuchem i piersiami. dzis ide do gina.....jestem ciekawa co u mojego synka słychac. Kreci sie i wierci niesamowicie..A tak na marginesie??? kiedy u was pojawily sie rozstepy na brzuchu.o ile wogole mialyscie? bo ja odpukac narazie nei mam, al eboje sie ze mi wyjda.... pozdrawiam mamuski...ola i oli Odpowiedz Link Zgłoś