aga7721 02.10.06, 17:04 Dziewczyny o co chodzi??? Dlaczego pozmieniało się tam aż tyle?? Wie może któraś dlaczego?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betti23 Re: Forum styczeń 2007 02.10.06, 17:11 wlasnie nie wiem co ta przystabekalaska zrobila-trzeba wysylac wpis na jakas liste-wysyalam i czekam ciekawe czy mnie dopisze-a ty weszlas juz tam udalo ci sie? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia175 Re: Forum styczeń 2007 02.10.06, 17:17 Nie rozumiem dlaczego teraz forum musi byc zamkniete.... Odpowiedz Link Zgłoś
aga7721 Re: Forum styczeń 2007 02.10.06, 17:20 Która jest już na zmienionym forum??? Dostałyście może dostęp do forum?? A może swoją dzisiejszą prośbą wkurzyłam przystanekalaska?? Forum miało pozostać otwarte, woięc jestem ciekawa ossccoo chodzi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmine78 Re: Forum styczeń 2007 02.10.06, 17:24 też mnie zdziwila ta cala akcja Odpowiedz Link Zgłoś
issy33 Najnowszy update 02.10.06, 17:33 Dziewczyny, rozmawialam z fooox i foxik zalozy dzisiaj nowe forum, o nieco innej nazwie "mamy styczniowe" czy cos w tym stylu i przeniesiemy sie tam. wyglada na to, ze nie mamy w tej chwili zadnego wplywu na to co tam sie dzieje i czesc z naszych postow jest kasowanych. Wysle Wam jutro rano linka do tego nowego forum. Trzymajcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
aga7721 Re: Forum styczeń 2007 02.10.06, 17:37 Uff. Ostatnie co przeczytałam to pomysł o założeniu nowego forum i mnie wywaliło. Nie wiedziałam co się dzieje bo nie było mnie na forum pare godzin. ale jutro koniecznie wrzuć linka na nowe forum. ciekawe czy na stare mnie wpuszczą hihihi.. Odpowiedz Link Zgłoś
issy33 Re: Forum styczeń 2007 02.10.06, 17:40 nie ma sensu pisac nic na starym - szkoda, przepadlo tyle informacji przez kogos nie do konca zrownowazonego. na nowym bedzie kilku adminow i zrobimy wszystko, zeby ta sytuacja sie nie powtorzyla.. Odpowiedz Link Zgłoś
ashera Re: Forum styczeń 2007 02.10.06, 17:57 Uważam, że to niepoważne. Najpierw zakłada się forum, zaprasza, a potem zamyka bo pare mamusiek chce pogadać o intymnościach. Czekam na link do nowego forum. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
leopoldina Re: Forum styczeń 2007 02.10.06, 17:41 ej, co się stało??? Dziewczyny z forum "Styczeń 2007"-gdzie jesteście??? Dlaczego zamknięto forum? Budzę się z drzemki, chcę zajrzeć a to suprajz....!!!! Dajcie znać, też czekam na odpis od dziwnie działającej adminki. Prawie jej nie było a tu taki namber... Odpowiedz Link Zgłoś
karinaera Re: Forum styczeń 2007 02.10.06, 18:08 Ufff myslałam ,że mi komp oszalał bo nie mogę sie dobić na forum!Jak bedzie cos wiadomo o nowym to dajcie znać.Szkoda tylko tych naszych starych postów....No ale cóż.O co chodzi przystanekalaska??? Odpowiedz Link Zgłoś
ashera nowe forum - znalazłam 02.10.06, 18:17 MAMY-STYCZEŃ 2007 to nazwa nowego forum, właśnie się wpisałam, ale nie umiem wstawić linka Odpowiedz Link Zgłoś
betti23 Re: Forum styczeń 2007 02.10.06, 18:19 dziewczyny jak bedzie nowe forum to dajcie link bo tesknie za naszym forum: (((jakos juz sie z wami zzylam czytajac was codziennie-zreszta marzylam zeby dotrwac do porodow i opowiedziec sobie jak bylo Odpowiedz Link Zgłoś
spineczka2 Re: Forum styczeń 2007 02.10.06, 18:21 kurcze dziewczyny, mnie tam cały ten pomysł z nowym forum nie bardzo się podoba, zastanówmy się na spokojnie czy nie narobimy tym większego zamieszania niż nam zafundowano. Mnie już udalo się zalogować na stare forum, adminka wyraża tam chęć współpracy i wydaje mi się że nie powinnyśmy nic zmieniać, no ale... Odpowiedz Link Zgłoś
betti23 Re: Forum styczeń 2007 02.10.06, 18:24 wlasnie dostalam sie na nasze stare forum oto tresc napisana w celu wyjasnienia przez przytsanekalaska: -------------------------------------------------------------------------------- Forum musiało zostać nagle ukryte ponieważ już od jakiegoś czasu i tu zawitało trolisko. Podobnie zareagowały niektóre inne miesiące 'forumowe'. Na mój e-mail pisały dziewczyny wręcz płacząc. Założycielka tego forum - jolha - zniknęła z tego forum właśnie ze względu na trola, bo ktoś wszedł z uprzykrzaniem jej życia do reala. Wiele z dziewczyn tu piszących podaje często dosyć prywatne wiadomości i powiązać fakty śledząc wątki na poszczególnych forach nie jest trudno. Dla bezpieczeństwa z opisu zostały usunięte też linki do zdjęć. Mam nadzieję, że forum będzie nadal służyło w dobrej wierze i w razie wtargnięcia niepowołanej osoby łatwiej będzie jej się pozbyć. dodala na koniec ze wszystkie dziewczyny ze straego forum zostana przyjete po zgloszeniu sie Odpowiedz Link Zgłoś
kasia191273 Re: Forum styczeń 2007 02.10.06, 18:33 ja tam nic nie rozumiem, ale przyznam się, że nie czytałam wszystkich Waszych tematów, więc widocznie jakieś kłótnie mnie ominęły, bo nie zauważyłam żadnych po wpisaniu w wyszukiwarkę rzekomo nowej nazwy forum nic się nie znajduje;-((( a dlaczego nie powinnyśmy się wpisać do starego, ale zamkniętego???? Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: Forum styczeń 2007 02.10.06, 18:39 Dziewczyny, nie panikujmy! Moim zdaniem zakładanie nowego Forum nie jest dobrym pomysłem. Tyle już napisałyśmy na starym i szkoda by było to wszystko stracić. Poza tym wprowadzi to niepotrzebne zamieszanie i dojdzie do podziałów, a przecież już się trochę ze sobą zżyłyśmy... Przystanekalaska napisał/a, że wszystkie dotychczasowe forumowiczki zostaną wpuszczone jeśli się zgłoszą i że wtedy wspólnie ustalimy co dalej. Ochłońmy trochę i poczekajmy na rozwój sytuacji... Odpowiedz Link Zgłoś
betti23 Re: Forum styczeń 2007 02.10.06, 19:24 ja tez bede na starym forum-wystarczy sie zalogowac i wyslac komentarz-wpis na liste do przytanekalska-trzymajmy sie razem a nie jedne beda na strym drugie na nowym-alaska przyjmie wszystkie tlyko wystraczy wyslac do niej komunikat-nie panikujcie i nie obrazajcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
issy33 Re: Forum styczeń 2007 02.10.06, 19:33 dla mnie zostanie na starym forum bedzie mialo sens tylko wtedy kiedy bedzie wiecej adminow. nie mozemy polegac na jednej osobie, ktore wykresla sobie watki wedlug wlasnego widzimisie - a taka sytuacja miala miejsce kilkakrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
spineczka2 Re: Forum styczeń 2007 02.10.06, 19:54 zgadza się i przystanekalaska nie ma nic naprzeciwko no to raz raz, wracać szybciutko na nasze forum bo straci swój ciepły klimacik Odpowiedz Link Zgłoś
misiek25 Re: Forum styczeń 2007 02.10.06, 20:04 No fajnie że jesteście. troche mnie wcięło, ale wysłałam wpis. Kurcze, przciez bła dyskusja i forum miało być widoczne dla wszystkich. pozdrawaim Mati Odpowiedz Link Zgłoś
issy33 Link na nowe forum Styczen 2007 02.10.06, 20:10 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43538 Odpowiedz Link Zgłoś
fooox Re: Link na nowe forum Styczen 2007 02.10.06, 21:02 ja tez nie chcialam tworzyc nowego forum sprawa wyglada w ten sposob ze ja zostalam zablokowana, watki pokasowane ... i do tego przez pewnien czas bylo wyjasnienie tylko nie takie jak tu zamiescilyscie ... dobrze ze zostalo skasowane Celem nowego forum na pewno nie jest rozbicie starego ale uwazam ze powinnysmy miec wplyw na to co sie na nim dzieje ... tez jestem styczniowka 2007 i nie chce tracic kontaku z dziewczynami ze starego forum ... forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43538 to jest nowy adres Odpowiedz Link Zgłoś