dani.4 26.08.10, 18:19 Czy ktoś korzystał z przedszkola Muchomor, na ul. Lanciego na Natolinie? Prośba o opinie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barakudaa Re: Muchomor ursynów natolin 27.08.10, 08:13 Już sama nazwa mną wzdrygnęła brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.wu Re: Muchomor ursynów natolin 23.09.10, 13:48 milam watpliwa przyjemnosc pracowac tam przez chwile w zeszlym roku. na poczatku bylo ok, potem instytucja zamienila sie w przedszkole i atmosfera bardzo sie zmienila. szybko odeszla najlepsza nauczycielka. zatrudniono nowa pania dyrektor, osobe ostra i chyba nie lubiaca dzieci, ktora czesto podnosila glos, przy mnie szarpala dziecko za zle zachowanie i zapytala jedno z dzieci czy ma je 'trzepnac' (!!!). prowadzilam tam tylko zajecia dodatkowe i bylam w szoku, pracuje w wielu placowkach i nie widzialam jeszcze takich metod wychowawczych. nie polecam, chyba, ze od zeszlego roku duzo sie zmienilo Odpowiedz Link Zgłoś
ponury2909 Re: Muchomor ursynów natolin 27.09.10, 19:54 Moje dzieci chodziły do przedszkola Muchomor zanim dostały się do państwowej placówki. Rzeczywiście był incydent z nowozatrudnioną panią dyrektor. Pani Ewelina, właściciel przedszkola szybko zainterweniowała i wszystko wróciło do normy. O wszystkim byliśmy uczciwie poinformowani. Szczerze polecam. Moje chłopaki zawsze wracały uśmiechnięte do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
fatalnafatamorgana Re: Muchomor ursynów natolin 28.09.10, 00:59 Witam chciałabym poinformować, iż rzeczywiscie pracowała u nas Pani która zbierała niepochlebne opinie, jednak trwało to krótko i już od dawna nie pracuje. Obecnie martwi mnie to, że taka sytuacja moze teraz mieć miejsce w innej placówce, bo to było dla nas bolesne doświadczenie. Wszystkim przedszkolom życzę samych cudownych nauczycieli z misją, wiem ze tacy istnieją, bo pracuję z nimi na codzień, to przecież personel tworzy atmosferę placówki, wspaniali rodzice doceniają nauczycielskie wysiłki a wtedy współpraca idialog przychodzi łatwo. Brzmi niewiarygodnie? Zapraszam do Muchomora, wesołego i baśniowego, a tę nazwę wymyśliła moja mama, przedszkolanka, świetna wesoła babka. Dziękuję rodzicom którzy tu zaglądają i moze nie piszą ale wyrazają nam słowa otuchy w obliczu tego posta. Dziękuję Panu który napisał, (pozdrawiam serdeczne całą rodzinkę) i wszystkim zadowolonym rodzicom i nauczycielom i pomocom n-li świata, oby was było coraz więcej, dzieki wam dzieciaki zdobędą swoje szczyty. Pozdrawiam Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
dani.4 Re: Muchomor ursynów natolin 01.10.10, 09:58 Witam! Moja córeczka chodzi do tego przedszkola ponad miesiąc. Zaklimatyzowała się bardzo szybko (mimo, że ma tylko 2 lata) i chętnie chodzi tam chodzi. Dzieci mają świetną opiekę, bo na niewielką grupę zawsze są min. dwie Panie (uśmiechnięte i ciepłe). Sympatyczna native-speakerka bawi się z dziećmi, ucząc angielskiego. Dzieci wykonują ciekawe prace plastyczne. Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy to miejsce innym maluchom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ponury2909 Re: Muchomor ursynów natolin 27.09.10, 19:55 A jaką nazwę Ty proponujesz?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.wu Re: Muchomor ursynów natolin 17.01.11, 15:35 w takim razie bardzo sie ciesze ze zaszly pozytywne zmiany mam nadzieje ze atmosfera w przedszkolu jest rownie mila jak przed epizodem z pania dyrektor Odpowiedz Link Zgłoś
ewekub Re: Muchomor ursynów natolin 17.01.11, 22:30 Przedszkole wygląda super, ale poraziła mnie kwota wpisowego 1000 zł... strasznie dużo... Odpowiedz Link Zgłoś