larwunia123 14.02.12, 14:46 Czy kojarzycie jakieś przedszkola najchętniej w okolicach Grunwaldu, w którym jest chociażby w miarę zdrowe jedzenie. Bo na razie jedyne, co udało mi się znaleźć to Lipowa Alejka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnaimmnia Re: Zdrowe jedzenie - Poznań 15.02.12, 20:55 jak szukałam to też tylko lipową znalazłam. W Poznaniu słabo pod tym względem niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
lena99 Re: Zdrowe jedzenie - Poznań 15.02.12, 22:48 Są jeszcze Kolorowe Listki na Libelta, trochę "mniej zdrowe" niż Alejka, ale w miarę ok. Odpowiedz Link Zgłoś
larwunia123 Re: Zdrowe jedzenie - Poznań 16.02.12, 14:08 Tak, tyle, że to są przedszkola waldorfskie, a nie jestem przekonana co do tej metodyki Odpowiedz Link Zgłoś
lena99 Re: Zdrowe jedzenie - Poznań 16.02.12, 14:45 No tak, waldorfskie. Ale jedzenie zdrowsze niż w "normalnych" Odpowiedz Link Zgłoś
larwunia123 Re: Zdrowe jedzenie - Poznań 17.02.12, 21:27 Żywienie w Lipowej Alejce to byłby ideal (owoce, warzywa, naturalne soki bez konserwantów, kompoty, pieczowo razowe, makarony pelnozarniste itd. ), ale chcialabym, zeby chociaz nie bylo codziennie slodkich wafelkow, batonow i ciastek, nutelli, slodkich syropow do picia itd... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalas Re: Zdrowe jedzenie - Poznań 17.02.12, 22:41 a można wiedzieć ile kosztuje dzienna stawka żywieniowa w lipowej alejce? Rzuć okiem na Tęczową Krainę - nie jest źle Odpowiedz Link Zgłoś
larwunia123 Re: Zdrowe jedzenie - Poznań 19.02.12, 00:51 W lipowej... czesne wynosi 530 zł/ stawka żywieniowa 5 zł zawarta w czesnym. A faktycznie tęczowa kraina nie wygląda najgorzej, dzięki bo jest warta rozważenia Odpowiedz Link Zgłoś