Dodaj do ulubionych

Zdrowe jedzenie - Poznań

14.02.12, 14:46
Czy kojarzycie jakieś przedszkola najchętniej w okolicach Grunwaldu, w którym jest chociażby w miarę zdrowe jedzenie. Bo na razie jedyne, co udało mi się znaleźć to Lipowa Alejka...
Obserwuj wątek
    • mnaimmnia Re: Zdrowe jedzenie - Poznań 15.02.12, 20:55
      jak szukałam to też tylko lipową znalazłam. W Poznaniu słabo pod tym względem niestety.
      • lena99 Re: Zdrowe jedzenie - Poznań 15.02.12, 22:48
        Są jeszcze Kolorowe Listki na Libelta, trochę "mniej zdrowe" niż Alejka, ale w miarę ok.
        • larwunia123 Re: Zdrowe jedzenie - Poznań 16.02.12, 14:08
          Tak, tyle, że to są przedszkola waldorfskie, a nie jestem przekonana co do tej metodyki uncertain
          • lena99 Re: Zdrowe jedzenie - Poznań 16.02.12, 14:45
            No tak, waldorfskie.
            Ale jedzenie zdrowsze niż w "normalnych" wink
            • magdalas Re: Zdrowe jedzenie - Poznań 16.02.12, 20:52
              a czego oczekujesz?
            • larwunia123 Re: Zdrowe jedzenie - Poznań 17.02.12, 21:27
              Żywienie w Lipowej Alejce to byłby ideal (owoce, warzywa, naturalne soki bez konserwantów, kompoty, pieczowo razowe, makarony pelnozarniste itd. ), ale chcialabym, zeby chociaz nie bylo codziennie slodkich wafelkow, batonow i ciastek, nutelli, slodkich syropow do picia itd...
              • magdalas Re: Zdrowe jedzenie - Poznań 17.02.12, 22:41
                a można wiedzieć ile kosztuje dzienna stawka żywieniowa w lipowej alejce?
                Rzuć okiem na Tęczową Krainę - nie jest źle smile
                • larwunia123 Re: Zdrowe jedzenie - Poznań 19.02.12, 00:51
                  W lipowej... czesne wynosi 530 zł/ stawka żywieniowa 5 zł zawarta w czesnym. A faktycznie tęczowa kraina nie wygląda najgorzej, dzięki bo jest warta rozważenia smile

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka