eo_wina 27.04.12, 14:54 Dzis o 15 ma byc opublikowany wykaz wolnych miejsc w placowkach. Czy moglby mi ktos powiedziec, w ktorym miejscu w systemie szukac? Zupelnie sie zamotalam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yasemin1 Tutaj 27.04.12, 15:06 warszawa345lat.pl/formico-parents/directory/free.action?historyItem.level=0&historyItem.title=Wolne+miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: Tutaj 27.04.12, 15:10 Juz znalazlam, dzieki Myslalam, ze beda wczesniej i zle szukam, ale tym razem opublikowali co do minuty Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina A jeszcze.... 27.04.12, 15:14 ....czy macie aktywne pole "przejdz do oferty"? Do czego ono ewentualnie sluzy? Odpowiedz Link Zgłoś
nimeska Re: A jeszcze.... 27.04.12, 15:49 jeszcze jest nieaktywne ale bedzie aktywne zgodnie z terminarzem czyli od 30.04 by móc sie zapisac do wybranej placówki Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: A jeszcze.... 27.04.12, 16:08 A widzisz. Jednak trzeba cos bedzie klikac w systemie. Na infolinii oswiatowej powiedziano mi, zeby juz nic nie grzebac w systemie tylko zaniesc podanie papierowe do dyrekcji. Czlowiek wiecznie musie drazyc i dowiadywac sie, bo przeciez nie udziela dokladnej odpowiedzi Dzieki wielkie. Odpowiedz Link Zgłoś
agamel1234 Re: A jeszcze.... 27.04.12, 16:54 I dobrze CI powiedziano, nosi się podanie do przedszkola.NIc nie wypełnia się w systemie Odpowiedz Link Zgłoś
nimeska Re: A jeszcze.... 27.04.12, 17:07 no to jak ci powiedzieli tak na infolinii to widocznie ja sie nie znam i sie mylę "przejdz do oferty" - moze to po to by zapoznac sie z placówka ? nie wiem ale jak sama widzisz powiedzą ci wszystko na infolinii ( pewniejsze źródło niz forum ) Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: A jeszcze.... 27.04.12, 17:37 No tak, tylko, ze mam dwie sprzeczne informacje, bo w placowce powiedziano mi, ze oprocz papierowego podania, nalezy jeszcze kliknac w systemie wlasnie 30 kwietnia, a na infolinii, ze wystarczy samo papierowe podanie. I teraz nic juz nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
zasufka Re: W którym miejscu wykaz wolnych miejsc? 27.04.12, 17:42 a czy mogę ubiegać się o przyjęcie dziecka do przedszkola, w którym są jeszcze wolne miejsca w przypadku, gdy nie uczestniczyłam w I etapie rekrutacji? Czy powinnam udać się do przedszkola i złożyć wypełniony formularz formularz zgłoszenia do przedszkola? czy też ten atap jest tylko dla tych, którzy ubegali się wcześniej o przyjęcie dziecka do placówki? Odpowiedz Link Zgłoś
yokooo Re: W którym miejscu wykaz wolnych miejsc? 27.04.12, 19:25 Dlaczego nie da się kliknąć w - Przejdź do oferty? Czy wy też tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: W którym miejscu wykaz wolnych miejsc? 27.04.12, 20:24 Podobno dopiero 30 kwietnia bedzie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
kledka82 Re: W którym miejscu wykaz wolnych miejsc? 27.04.12, 20:33 Hmm.. a formularz, który trzeba złożyć toten czy jakiś inny? Odpowiedz Link Zgłoś
iwetta-78 Re: W którym miejscu wykaz wolnych miejsc? 27.04.12, 21:25 Czy składając podanie o przyjęcie dziecka na wolne miejsce mogę to zrobić w kilku przedszkolach czy tylko w jednym? Odpowiedz Link Zgłoś