ann.k 17.03.14, 13:34 Jak to jest z przerwą wakacyjną w przedszkolach? Kiedy się zaczyna i do kiedy trwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melancho_lia Re: Wakacje 2014. 17.03.14, 13:58 W Warszawie od 1 lipca do 31 sierpnia. Wtedy działają przedszkola dyżurne. Odpowiedz Link Zgłoś
klarasz Re: Wakacje 2014. 17.03.14, 15:16 Tak jak już ktoś napisał 1.07-31.08. Jeśli chcesz żeby dziecko część tego czasu spędziło w pkolu to trzeba to zgłosić w swojej placówce - sami mówią że zbierają info i to dosyć wcześnie tzn wiosną. Dziecko z tego co wiem może zostać przyjęte na zajęcia na najwyżej 2 tygodnie. Przedszkola dyżurują rotacyjnie - co roku inne, po kilka w danej dzielnicy. Jeśli twoje pkole miało dyżur w ostatnie wakacje to raczej w najbliższe nie będzie miało. W pkolkach i na stronach miasta będzie lista dyżurów pkoli na dany rok Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: Wakacje 2014. 17.03.14, 17:43 klarasz napisała: > Dziecko z tego co wiem może zostać przyjęte na zajęcia na najwyżej 2 tygodnie. Z tego co wiem to przedszkola mają po prostu dyżury dwutygodniowe. Ale czy to oznacza, że dziecko może zostać przyjete tylko do jednej placówki? Odpowiedz Link Zgłoś
malmoni20 Re: Wakacje 2014. 17.03.14, 18:51 w Warszawie (Ursus), są dyżury miesięczne, można dziecko zapisać na cały miesiąc, przedszkole mojego dziecka niestety akurat nie ma dyżuru, będzie chodziło do innego, mam nadzieję, że dzieci z jego przedszkola w jednej grupie będą Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: Wakacje 2014. 17.03.14, 19:14 W Warszawie do tej pory były dyżury dwutygodniowe. Mozna zapisać na całe wakacje- wtedy dziecko będzie chodziło do 4 różnych przedszkoli. Odpowiedz Link Zgłoś