Dodaj do ulubionych

STUDIO ANIMACJI przy Światowida

06.05.05, 14:29
Hej!
Czy ktoras z Was chodzila ze swoim maluchem na zajecia integracyjne do Studia
Animacji nad Championem? Mam zamiar wybrac sie tam z moja małą, ale
chcialabym najpierw posluchac opinii osób, ktore uczestniczyly w tych
zajciach. Bedę wdzięczna za wszelkie wrażenia! A moze moglybyscie polecic
jeszce jakies inne zajęcia dla dwulatka na Tarchominie, cos, co odbywaloby
sie raz w tygodniu?
Pozdrawiam i z góry dziękuje za informacje!
Pola
Obserwuj wątek
    • polakr Re: STUDIO ANIMACJI przy Światowida 07.05.05, 12:44
      Ponawiam pytanie jak w poście powyżej!
      Pola
    • sgosia5 Re: STUDIO ANIMACJI przy Światowida 09.05.05, 23:13
      Osobiście nie chodziłam, bo niestety jesienią zaszłam w ciążę i leżęsad(( ale
      rozmawiałam z sąsiadkami z osiedla i moge napisć parę słów.
      Na zajęciach poniedziałkowych była kilka razy z opiekunką dziewczynka
      niespełna dwuletnia, ale nie była specjalnie zadowolona (opiekunka), bo dwie
      godziny to za dużo dla tak małego dziecka na to, aby mogło ono skupić się na
      zabawie z innymi dziećmi zamiast oglądać sobie salę, zabawki itd. W tym czasie
      dzieci śpiewały, tańczyły, malowały i jeszcze cośtam robiły, ale mała nie znała
      piosenek, nie chciała sama bawić się przy stoliku tylko z nianią i się trochę
      nudziła, bo pani podobno nie prowadzi zajęc z odpowiednim entuzjazmemwink Ale
      było tam kilkanaścioro dzieci, możliwe, ze inni mieli odmienne odczucia.
      Natomiast na zajęcia czwartkowe chodziła również mama z pewną trzylatką i obie
      były bardzo zadowolone - te trwają ok. godziny, jest to coś w rodzaju rytmiki
      czy też innych zajęć muzycznych.
      O innych zajęciach nic nie wiem niestety, chyba nic takiego nie ma, z wyjątkiem
      zajęc integracyjnych w droższych przedszkolach, np. "W Stumilowym Lesie" w
      Choszczówce czy "Akademii Maluchów" na Dabrówce Wiślanej.
      Pozdrawiam!
      • madimaj Re: STUDIO ANIMACJI przy Światowida 10.05.05, 11:20
        Do innego rodzaju spotkań należą nasze spotkania w Słonecznym Domu. Słoneczny
        Dom działa w budynku Przedszkola przy ulicy Dzielnej 5a ( w Warszawie) w
        soboty, w godzinach 9 - 17. Zapraszamy wszystkie dzieci w wieku 0 - 4 lata , z
        opiekunami. Dzieci u nas bawia się, odkrywają nowe miejsce, zdobywają
        doświadczenia społeczne, uczą się nawiązywać relacje z rówieśnikami - ale bawią
        się tym na co mają ochotę, nie proponujemy zabaw organizowanych. Dzieci zostają
        u nas z opiekunami - ta obecność osoby bliskiej daje dziecku poczucie
        bezpieczeństwa i ułatwia wkraczanie w "nowy świat".
        Nie prowadzimy żadnych zapisów, czekamy w soboty na wszystkich chętnych!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka