agnieszka71 21.09.05, 13:20 Mam takie pytanie - kiedy idzie się z dzieckiem na bilans 4 latka, w m-cu kiedy ma 4 urodziny czy trochę wcześniej, oraz czy są jakieś szczepienia w takim wieku. Z góry dziękuję za odpowiedz. Pozdrawiam Aga. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imp9 Re: pytanie do Mam - bilans 21.09.05, 13:34 Najlepiej zadzwoń do swojej przychodni, powiedz kiedy dziecko ma urodziny, a oni Ci coś zaproponują. Nie wiem czy to jest odgórnie ustalone, ale u nas to było w granicach dwóch tygodni przed i po urodzinach. Szczepień w tym czasie nie ma. pozdrawiamy i+o+f Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: pytanie do Mam - bilans 21.09.05, 15:15 na blilnse idzie się po ukończeniu przez dziecko danego wieku (2,4,6 itp) ale nie później niż 3 miesiące po urodzinach Odpowiedz Link Zgłoś
kasik2828 Re: pytanie do Mam - bilans 21.09.05, 16:48 witaj na bilans idzie sie głownie po ukonczeniu 4 lat moja córcia bardzo chorowała i bilans jej robiłąm w wieku 4 latka i 5 miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś