Dodaj do ulubionych

przedszkole DELFINEK w URSUSIE -ostrzegam !!!

29.10.05, 09:10
WItam
Chciałabym ostrzec emamy przed tym przedszkolem a właściwie przed jedną z pań
wychowawczyń (starsza kobieta) .Otóz na placu zabaw kobieta ta krzyczała na
malucha i zmuszała (szarpiac dziecko )do wydmuchania noska (dziewczynka nie
umiała i płakała).Inne dziecko zamiast wziac na rence aby zeszło ze
zjeźdzalni poprostu wypchneła aby zrobiło miejsce drugiemu.Teściowa mojej
koleżanki nyła oburzona ,inna kobieta zajmujaca sie dzieckiem zwróciła "Pani
przedszkolance" uwage aleta oburkneła ze ona sie zajmuje dziećmi tylwe lat i
sama wie co ma robić.
Obserwuj wątek
    • pu-u7 Re: przedszkole Delfinek w Ursusie -ostrzegam 27.06.14, 11:58
      Ten post jest moim zdaniem krzywdzący dla tego przedszkola, ponieważ bardzo nieaktualny - Pani o której piszesz już dawno tam nie pracuje - została zwolniona.
      Nie mam za bardzo czasu sie powtarzać więc podaję link do mojej wypowiedzi na temat przedszkola Delfinki - które bardzo polecam:
      forum.gazeta.pl/forum/w,51,135693210,150839350,Re_Prywatne_przedszkola_do_dopiero_g_o.html

• intransigent Re: przedszkole Delfinek w Ursusie -ostrzegam 27.06.14, 15:11
        Nic dziwnego, że "bardzo nieaktualny", skoro odgrzewasz temat sprzed prawie 10 lat.

Swoją drogą mamy dzieci, które do przedszkola chodzą drugi rok, raczej nie bywają tak dobrze zorientowane w kwestiach, kto tam 10 lat temu pracował.
      • owianka Re: przedszkole Delfinek w Ursusie -ostrzegam 29.06.14, 09:15
        A kiedy została zwolniona ta pani?
        • martucha.en chwileczkę 14.08.14, 12:54
          Łatwo się ocenia nie znając faktów.. Pani, o której mowa nigdy nie pracowała w tym przedszkolu. Na plac zabaw ("Hasanka"), na który chodzą dzieci z Delfinków ma dostęp każdy a kobieta o której mowa to babcia chodząca tam z wnuczkiem. Fakt jej przebywania blisko grupy przedszkolnej na placu zabaw nie ma się nijak do jej rzekomego tam zatrudnienia.
          Dodam jeszcze że do Delfinków chodzą obie moje córki (starsza od czerwca 2013, młodsza od sierpnia 2014 do grupy żłobkowej) i nie wiem gdzie i jak długo musiałabym szukać żeby się do tej placówki o cokolwiek przyczepić. Nie, nie jestem pracownikiem jeśli ktoś ma wątpliwości wink
      • murwa.kac Pu-u7 16.08.14, 06:40

a to przedszkole Delfinek nie moze wykupic legalnej reklamy, tylko szeptuchem musi wyciągać wątki sprzed DZIEWIĘCIU LAT?
        • martucha.en Re: Pu-u7 30.08.14, 20:19
          To nie reklama moja droga a my się dobrze znamy z innego forum smile
          • murwa.kac Re: Pu-u7 31.08.14, 18:25

Martucha nie do Ciebie mojpost byl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka