mamaleny1 09.01.06, 10:40 Co sadzicie o tym przedszkolu? Bardzo prosze o opinie. Dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaleny1 Re: Akademia Maluchow Tarchomin 09.01.06, 15:37 moze jednak ktos zna to przedszkole.. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_gk Re: Akademia Maluchow Tarchomin 09.01.06, 16:37 Ja słyszalam wiele pozytywnych opinii nt. tego przedszkola, aczkolwiek nie z pierwszej ręki i nie od osób znanych mi osobiście. My w zeszłym tygodniu zaczęliśmy chodzić tam na zajęcia adaptacyjne dla dzieci 2-3letnich - moje pierwsze wrażenia sa pozytywne. Właścicielki zaangażowane, kadra b. sympatyczna i z ciepłym podejściem do dzieci. Słyszałam również, że oprócz przyjaznej atmosfery program dydaktyczny jest realizowany profesjonalnie. Jest to niestety chyba najdroższe z prywatnych przedszkole na tarchominie (oprócz Stumilowego lasu w Choszczówce), ale i tak ma bardzo dużo chetnych, wiec chyba w ciągu zaledwie 1.5 roku dzialalnosci wyrobili sobie dobrą markę. Mam nadzieję, że odezwą się też rodzice uczęszczjacych już tam przedszkolaków. Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: Akademia Maluchow Tarchomin 12.01.06, 08:18 Ja w zasadzie moge potwierdzić to co napisała Agnieszka poniżej. Tez znam dobre opinie z drugiej ręki, też zaczeliśmy chodzic do Mini-przedszkola i tez wrażenia pozytywne. Tylko ta cena Odpowiedz Link Zgłoś
azyli Re: Akademia Maluchow Tarchomin 13.01.06, 17:59 Witam, ja z kolei jestem mamą niespełna półtorarocznego szkraba i zastanawiam sie nad uczeszczaniem do miniprzedszkola tam własnie, z tm ze dla tzw roczniaków - zajęcia mają ruszyc od marca, wstepnie planujemy ze maluch pójdzie do przedszkola już na jesieni. Mozecie wiecej napisać o tych zajeciach? Odpowiedz Link Zgłoś
ayelet Re: Akademia Maluchow Tarchomin 12.01.06, 10:57 Przedszkole jakies 2 lata temu miało bardzo kiepskie opinie, z tego co pamietam narzekania mam, dzieci w różnym wieku w tej samej grupie. Ale sie rozkręcili, wszyscy to przedszkole chwalą,info na stronie interentowej robią wrażenie. Z tymże od września nie wiadomo czy będzie grupa 3 latków. Rozmawiałam z dyrektorką i powiedziała, że prawdopodobnie tak ale jeszcze nie wie. - Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: Akademia Maluchow Tarchomin 12.01.06, 13:01 Juz wiadomo, że będzie bo napewno nie będzie 6-latków. Otwierją również od września filię na Zaciszu. Odpowiedz Link Zgłoś