Dodaj do ulubionych

Akademia Maluchow Tarchomin

09.01.06, 10:40
Co sadzicie o tym przedszkolu? Bardzo prosze o opinie. Dziekuje!
Obserwuj wątek
    • mamaleny1 Re: Akademia Maluchow Tarchomin 09.01.06, 15:37
      moze jednak ktos zna to przedszkole..
      • agnieszka_gk Re: Akademia Maluchow Tarchomin 09.01.06, 16:37
        Ja słyszalam wiele pozytywnych opinii nt. tego przedszkola, aczkolwiek nie z
        pierwszej ręki i nie od osób znanych mi osobiście. My w zeszłym tygodniu
        zaczęliśmy chodzić tam na zajęcia adaptacyjne dla dzieci 2-3letnich - moje
        pierwsze wrażenia sa pozytywne. Właścicielki zaangażowane, kadra b. sympatyczna
        i z ciepłym podejściem do dzieci. Słyszałam również, że oprócz przyjaznej
        atmosfery program dydaktyczny jest realizowany profesjonalnie. Jest to niestety
        chyba najdroższe z prywatnych przedszkole na tarchominie (oprócz Stumilowego
        lasu w Choszczówce), ale i tak ma bardzo dużo chetnych, wiec chyba w ciągu
        zaledwie 1.5 roku dzialalnosci wyrobili sobie dobrą markę. Mam nadzieję, że
        odezwą się też rodzice uczęszczjacych już tam przedszkolaków.
      • dorek3 Re: Akademia Maluchow Tarchomin 12.01.06, 08:18
        Ja w zasadzie moge potwierdzić to co napisała Agnieszka poniżej. Tez znam dobre
        opinie z drugiej ręki, też zaczeliśmy chodzic do Mini-przedszkola i tez
        wrażenia pozytywne. Tylko ta cena sad
        • azyli Re: Akademia Maluchow Tarchomin 13.01.06, 17:59
          Witam, ja z kolei jestem mamą niespełna półtorarocznego szkraba i zastanawiam
          sie nad uczeszczaniem do miniprzedszkola tam własnie, z tm ze dla tzw roczniaków
          - zajęcia mają ruszyc od marca, wstepnie planujemy ze maluch pójdzie do
          przedszkola już na jesieni. Mozecie wiecej napisać o tych zajeciach?
    • jaha_mama_magdy Re: Akademia Maluchow Tarchomin 11.01.06, 15:36
      up
      • ayelet Re: Akademia Maluchow Tarchomin 12.01.06, 10:57
        Przedszkole jakies 2 lata temu miało bardzo kiepskie opinie, z tego co pamietam
        narzekania mam, dzieci w różnym wieku w tej samej grupie. Ale sie rozkręcili,
        wszyscy to przedszkole chwalą,info na stronie interentowej robią wrażenie.
        Z tymże od września nie wiadomo czy będzie grupa 3 latków. Rozmawiałam z
        dyrektorką i powiedziała, że prawdopodobnie tak ale jeszcze nie wie.
        -
        • dorek3 Re: Akademia Maluchow Tarchomin 12.01.06, 13:01
          Juz wiadomo, że będzie bo napewno nie będzie 6-latków.
          Otwierją również od września filię na Zaciszu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka