maluszki5 07.05.07, 09:37 Witam, od sierpnia otwieramy nowe przedszkole na Sadybie vis a vis Imaxa, jezeli jesteście zainteresowani proszę o info na maila odpowiem na wszystkie pytania. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agajen Re: Przedszkole na Sadybie 07.05.07, 10:55 Witam, jestem zainteresowana. Proszę napisać od jakiego wieku przyjmują Państwo dzieci, jaka grupa, jaki koszt. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jaque Re: Przedszkole na Sadybie 07.05.07, 13:58 Też jestem zainteresowana. W którym miejscu dokładnie, jakie opłaty, w jakich godzinach czynne, ilu osobowe grupy, czy przewidują Państwo przyjmowanie dzieci poniżej 3 lat? Proszę o odpowiedź na forum lub na mail gazetowy. Dziękuję i pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
malgonia75 Re: Przedszkole na Sadybie 07.05.07, 15:09 poprosze o te same informacje na mail gazetowy lub na forum Odpowiedz Link Zgłoś
lml Re: Przedszkole na Sadybie 08.05.07, 10:39 Witam, Prosze o szersze informacje dotyczące opłat, godzin otwarcia .Jestem zainteresowana grupą dla pięciolatków.Córa już wcześniej chodziła do przedszkla.Informacje proszę przesłąć na adres linda@kamerownia.pl. Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miki9979 Re: Przedszkole na Sadybie 09.05.07, 10:30 Dzień dobry, również jestem zainteresowana przedszkolem .Bardzo proszę o bliższe informacje na maila. Czy nowo powstajace przedszkole będzie prywatne czy państwowe? Jakie będą opłaty? Odpowiedz Link Zgłoś
ania28.1 Re: Przedszkole na Sadybie 09.05.07, 19:26 tez jestem zainteresowana. Prosze o informacje na pryv. Odpowiedz Link Zgłoś
amiga7 Re: Przedszkole na Sadybie 10.05.07, 15:40 Jestem zainteresowana, proszę o info w kwestiach jak koleżanki powyżej, na maila marzena.denkiewicz@bcc.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lml Re: Przedszkole na Sadybie 10.05.07, 15:57 Dziewczyny czy kto do Was odezwa w sprawie przedzkola.Ja wyslalam i nic.Jesli tak prosze napiszcie cos na ten temat.Przepraszam za brak polskich znakow.Podaje moj adres linda@kamerownia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wawiaki Re: Przedszkole na Sadybie 11.05.07, 22:08 ciekawe - wiem z bardzo pewnego źródła, że przedszkole vis a vis Imaxa ma ruszyć w innym terminie. możecie podać więcej szczegółów, może myślę o innej placówce...? Odpowiedz Link Zgłoś
maluszki5 Re: Przedszkole na Sadybie 14.05.07, 13:01 Witam serdecznie, Chciałabym przekazać Państwu w kilku zdaniach najistotniejsze sprawy. Przedszkole jest w trakcie tworzenia, będzie działało na Sadybie tak jak pisałam wcześniej. Moim nadrzędnym celem i ideą w zakładaniu takiej placówki jest wszechstronny rozwój małego człowieka, ukazanie dzieciom różnorodnych form rozwoju poprzez zajęcia artystyczne(malarstwo, teatr, pantomima, taniec),zajęcia sportowe dla chętnych(basen, tenis, zajęcia sportowe ogólnorozwojowe), zajęcia językowe - angielski min. 3x w tygodniu(może być również inny język zalecony przez rodziców) , zajęcia logiki i analizy- umiejętność logicznej interpretacji działań, analizowania i wyciągania wniosków poprzez zabawy grupowe i indywidualne. Oferujemy również współpracę z logopedą, psychologiem dziecięcym oraz lekarzem pediatrą. Jestem oczywiście otwarta na wszelkie podpowiedzi i sugestie rodziców. Uwzględniamy diety wszelkiego rodzaju. Koszty miesięczne – czesne 1000 złotych, wpisowe 600 złotych. W każdej grupie będzie ok. 15 dzieci + 2 panie wychowawczynie , pomoc. Przedszkole będzie czynne od 7.00 do 19.00 z możliwością pozostawienia dziecka na tzw. „przedszkolne nocki” gdzie zapewnimy Państwa dzieciom bardzo dobrą opiekę z dodatkowymi posiłkami i dodatkowym wieczornym programem np. czytanie bajek itp.- to oczywiście jako opcja dodatkowa, po wcześniejszym ustaleniu. Będziecie mieli Państwo również możliwość pozostawiania swojego maluszka na tzw. Wesołe godzinki – np. kiedy potrzebujecie „wyskoczyć’ na zakupy, bądź z koleżanką na kawę. – dotyczy sobót i niedziel po wcześniejszym ustaleniu. Obecnie jestem w trakcie kompletowania dokumentów. Ponieważ nie mam codziennie czasu na odpisywanie na maile za co z góry przepraszam, proszę o chwilę cierpliwości. Proszę jednak o informacje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malgonia75 Re: Przedszkole na Sadybie 14.05.07, 15:43 Kiedy ma ruszyc to przedszkole? W ktorym miejscu dokladnie? I jaka bedzie mialo nazwe (strona www) zeby bylo wiadomo, czego szukac (my mamy jeszcze rok). Od jakiego wieku beda przyjmowane dzieci? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś