agulka04 01.04.08, 19:39 a tak jakoś mamy inaczej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agulka04 Re: a u nas od dziś zapisy 02.04.08, 17:35 a na peryferiach Śląsk - Tarnowskie Góry Odpowiedz Link Zgłoś
akulinka Re: a u nas od dziś zapisy 17.04.08, 17:48 Agulka04 Wysłałam Ci wiadomość na priv. Sprawdź jeśli możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
sayyes Re: a u nas od dziś zapisy 02.04.08, 23:17 W Lodzi tez od 1 kwietnia, wyniki dopiero na koniec maja. Odpowiedz Link Zgłoś
anita2006 Re: a u nas od dziś zapisy 03.04.08, 08:43 Napiszcie jak to u Was wygląda (Tarnowskie Góry, lubuskie, Łódź itd), bo po tym co czytałam tu na forum o Warszawie i Wrocławiu myślałam że z całej Polski tylko w Katowicach jest w miarę normalna sytuacja z zapisami do przedszkola. Fakt, dzieci jest dużo, miejsc w niektórych dzielnicach mniej, ale nie słyszałam o kolejkach nocnych pod przedszkolem. Odpowiedz Link Zgłoś
agulka04 Re: a u nas od dziś zapisy 03.04.08, 16:20 Tarnowskie Gory - zalezy od przedszkola a także tego czy w centrum (tu są blisko aż 3 przedszkola) czy na osiedlu, jedno ma bardzo dobrą opinie i brak miejsc, w pozostałych wszystkie dzieci sa przyjmowane i często pojawiają się nowe dzieic w ciągu roku szkolnego Odpowiedz Link Zgłoś