tajmk 22.04.08, 21:03 czy ktos wie cos na temat tego przedszkola? czesne spore ale czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onegdajq Re: Mały Europejczyk - przedszkole 23.04.08, 13:03 No niestety nie słyszałem dobrych opinii, częsta zmiana wychowców, dyrektorka podbno dosć kontrowersyjna...(nawet nie peka i prosi 5 zł rodziców)ale to są opinie z drugiej ręki. Podbno tylko sala na niepogode jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
tadorotkata Re: Mały Europejczyk - przedszkole 23.04.08, 13:18 Witaj, Gdyby moja mała nie dostała się do naszego wymarzonego przedszkola, na pewno zapisałabym ją do Małego Europejczyka. Przyglądam się od 2 lat dość dokładnie przedszkolom bemowskim i jestem pewna, że to przedszkole jest najlepsze. Zadowoleni są również moi znajomi (w ubiegłym roku posłali tam córeczkę). Warunki są bardzo dobre ( wybierz się na zwiedzanie), kadra świetna, zajęcia na wysokim poziomie (znajoma bardzo chwaliła poziom angielskiego). Dyrektorka rzeczywiście znana z twardej ręki, ale ja bym się nie dziwiła - wcale nie łatwo jest skompletować dobry zespół. Słyszałam też przychylne opinie o nowym przedszkolu na Dywizjonu 303 - koleżanka chwaliła ciepło i zaangażowanie nauczycielek, no i bardzo małe grupy dzieci. Nie jestem pewna, czy dobrze pamiętam - czesne pierwszego -1300, drugiego 1000. Odpowiedz Link Zgłoś
tajmk Re: Mały Europejczyk - przedszkole 24.04.08, 22:30 dziekuje wam za te opinie Odpowiedz Link Zgłoś