isa1001 24.05.08, 16:49 Czy szacowna moderacja śpi? To, jak się już obudzi niech usunie tę nachalną potrójną reklamkę mebli dziecięcych, którą 'rufio78' zamieściło na wszystkich forach. Ale z innych już na szczęście poznikała. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klasia3 Re: do moderatora 24.05.08, 16:50 Na tym forum moderator podsypia dość często. Odpowiedz Link Zgłoś
choinkowa2006 Re: do moderatora 24.05.08, 17:05 Podsypia to malo powiedziane o ile nie spi wieksza czesc dnia )) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi czerwony kosz 24.05.08, 17:05 służy do tego, aby w niego klikać, jeśli zauważy się nieprawidłowości. Jest również możliwość napisać do opiekuna forum e-mail, albo wprost do administracji. Moderatorzy społeczni nie mają możliwośći przez 24 godziny na dobę monitorować forum. W imieniu szacownej moderacji Zona Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: czerwony kosz 24.05.08, 18:04 Bj32 jest szczególnym moderatorem-cyborgiem, który nie wymaga snu. Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: czerwony kosz 24.05.08, 18:21 Nienienie. Bj32 jest botem, wymyślonym przez Administrację specjalnie na potrzeby forum: pl.wikipedia.org/wiki/Bot_(program) Niedługo bj32 zostanie sklonowana [czy też skopiowana] na cały portal, a wtedy strzeżcie się, o ludzie. )) Odpowiedz Link Zgłoś
klasia3 Re: czerwony kosz 24.05.08, 18:41 Coś w tym jest - ten dopisek o "Naszym Adminie" z pobitym panem w tle pod wypowiedziami bj23 wzbudza we mnie respekt i szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: czerwony kosz 24.05.08, 18:46 Wielce mi nawet miło. Dopóki nie wzbudza zabobonnego lęku. Generalnie wolę wzbudzać w ogóle sympatię, zaś sygnaturka ma cel dydaktyczny Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: czerwony kosz 24.05.08, 18:58 Ża admin też człowiek i z nerw czasem wyjść może Szczęściem wielkim podopieczne mi moje ukochane Forumowiczki nie mają skłonności do trollowania i rozrabiania, poczuciem humoru się wykazują wielkim i w ogóle sama sobie zazdroszczę, ale z doświadczeń wcześniejszych, przedmoderatorskich i wieści zasłyszanych od "równych mi stanowiskiem" wiem, ze czasem bywa niełatwo. Dydaktyka to zatem raczej profilaktyczna "Lepiej zapobiegać niż pobić")) Odpowiedz Link Zgłoś
rubi21 Re: do moderatora 24.05.08, 20:03 dzięuję za uwagi, zwłaszcza o podsypianiu - dzis w trakcie pojawiania się reklam byłam w pracy i nie mam możłiwosci usuwać spamu gdy pracuję. Moderuję w czasie wolnym, społecznie, dziś zaglądałam rano i w południe, no i teraz - 3 razy dziennie to chyba nie za mało. Jak zaczynam porządkować to są pretensje ze sprzątam. Nie dogodzi sie wszystkim jednocześnie. Reklamy i spam są usuwane, wątki niezgodne tematycznie przenoszone na inne fora - cos jeszcze mam robić? Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: do moderatora 24.05.08, 20:22 Wychodzi, że tkwić bezustannie na posterunku Odpowiedz Link Zgłoś
isa1001 Re: do moderatora 24.05.08, 20:49 Ale, ja to napisałam w tonie żartobliwym. Wielkie przepraszam dla moderacji, jeśli postem poczuła się urażona. I precz z podtępnymi wciskaczami reklam każdemu i wszędzie! Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: do moderatora 25.05.08, 10:33 Ha! Bo to jak już się bić z moderatorką, to trzeba tak: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=79967123&v=2&s=0 Wtedy ataku wesołości dostanie, a nie wnerwu)) Odpowiedz Link Zgłoś