zaczek13 07.07.09, 21:12 Czy mogę prosić o info na temat tego przedszkola dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ula-lo Re: Nazaretanki Kraków 07.07.09, 21:46 Przedszkole znam tylko z opinii sąsiadów z osiedla - są wyłącznie bardzo dobre. Moja córka będzie tam przedszkolakiem od września. Intuicja mi mówi, że będzie ok; oby się sprawdziła. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczek13 Re: Nazaretanki Kraków 07.07.09, 21:56 dzięki a czy możesz napisac coś więcej bo jestem z drugiej części Krakowa i ciężko mi tam dojechać a będziemy się przeprowadzać, czy ciężko się dostać jakie są opłaty znalazłam info, że przyjmują dzieci które ukończyły cztery lata i że jest czynne tylko do 15.30 Odpowiedz Link Zgłoś
ula-lo Re: Nazaretanki Kraków 08.07.09, 15:15 Opłaty - w ostatnim roku 270 zł (wliczone wyżywienie). Znasz stronę internetową? Dostać się chyba bardzo ciężko (widziałam, że były 4 osoby na miejsce). Przedszkole robi świetne wrażenie, siostry, zdaje się, kompetentne i bardzo ciepłe (widziałam, jak jednej dziewczynka, która jest już w szkole, przy okazji odwiedzin z młodszym bratem w p-lu, rzuciła się na szyję). Zresztą siostry moją córkę jako maluszka wielokrotnie zagadywały na osiedlu czy w autobusie - na pewno to nie są osoby sfrustrowane czy dożarte. W tym roku pierwszy raz w maluchach będą 3- i 4-latki. Otwarte od 6.00 do 16.30. Jeśli chcesz, podaj mi swój mail, napiszę więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczek13 Re: Nazaretanki Kraków 08.07.09, 20:17 dziękuję bardzo mój adres zaczek2@buziaczek.pl mam jeszcze kilka pytań Odpowiedz Link Zgłoś