Dodaj do ulubionych

Kto zna "Kolorowe przedszkole" na Saskiej/Warszawa

21.07.09, 15:50
Cześć mamy! Plz napiszcie mi, jesli wasze dzieci były albo coś słyszałyście,
jakie jest "Kolorowe przedszkole" na Lotaryńskiej, na Saskiej Kepie w Wawie.
Zastanawiałam się, czy nie posłać tam dziecka, ale nie namierzyłam znajomych z
opiniami, więc pytam. Kto coś wie????
Obserwuj wątek
    • phrazes Re: Kto zna "Kolorowe przedszkole" na Saskiej/War 22.07.09, 14:03
      Nie znam, ja posyłam dziecko na Dąbrówki.
      • zana22 Re: Kto zna "Kolorowe przedszkole" na Saskiej/War 22.07.09, 23:05
        A napisz proszę, czy na Dąbrówki do Saskiego Zakątka czy Kubusia
        Puchatka. I jakie zdanie masz o tym przedszkolu?
        • agatta71 Re: Kto zna "Kolorowe przedszkole" na Saskiej/War 23.07.09, 12:39
          Ja znalazłam kameralne przedszkole na Międzynarodowej 47 a. Grupa ma liczyć do 15 dzieci, dużo rękodzieła, panie grają na skrzypcach i cymbałach. Czy ktoś słyszał o Stowarzyszeniu Terapeutów, które to przedszkole prowadzi? Na stonie int wyglądają przyzwoicie, ale czy ktoś ich zna?
          • jadwiga70 Międzynarodowa 47 a 28.07.09, 13:56
            Wiem, że Stowarzyszenie, które to przedszkole prowadzi, jest rzetelne. Moja
            kuzynka robiła u nich staż psychologiczny. Ja tam córkę chcę posłać. Dla mnie
            najważniejsze jest KTO z moim dzieckiem będzie pracował. I można swoje posiłki
            przynosić, to mi pasuje
            • melania_2 Re: Międzynarodowa 47 a 29.07.09, 11:11
              Coraz bardziej mi się podoba to przedszkole. Oglądałam je w trakcie remontu.
              Teraz wypieszczone. Robią w wakacje zajęcia integracyjne za friko. Pójdziemy ta
              pod koniec sierpnia, bo teraz wyjeżdżamy. Mam nadzieję że się zobaczymy
              • perfek-cyjna Re: Międzynarodowa 47 a 23.08.09, 14:19
                Przedszkolny klubik integracyjny przy Międzynarodowej 47 będzie miał 13 dzieci
                zdrowych, a 2 z aytyzmem. Wiesz coś, o tych autystycznych?
          • kendra_ltd Re: Kto zna "Kolorowe przedszkole" na Saskiej/War 29.07.09, 16:42
            Ale oni od kilku lat dopiero prowadzą to przedszkole uncertain
        • phrazes Re: Kto zna "Kolorowe przedszkole" na Saskiej/War 23.07.09, 17:28
          Kubuś. Przedszkole jak przedszkole, raczej OK, chociaż bez cudów. Blisko domu
          jest. Ale nie robią mi problemu że dziecko ma się odżywiac wegetariańsko.
    • klara_micinska Re: Kto zna "Kolorowe przedszkole" na Saskiej/War 23.07.09, 17:58
      Moja córcia chodzi na Lotaryńską smile Przedszkole bardzo fajne, sa grupy dla
      starszych dzieci i mlodszych, zajęcia dodatkowe bezpłatne, o dziwo, możesz
      zapisać na plastyke, rytmike, taniec, jest teatrzyk brzdącowy. Nie ma rotacji
      wśród kadry (w poprzednim przedszkolu panie zmieniały się trzy razy w ciągu
      roku, mała marnie to znosiła, tu tego nie ma). Możne wysłac z nimi dziecko w
      wakacje na przedszkolne kolonie, co jeszcze... dobre papu babcine (prawdziwa
      babcia, matka włascicielki prowadzi kuchnię, wszystkie brzdące mówia do niej
      "babciu" - w moim przypadku to prawdziwa babcia zrobiła się zazdrosna, jak
      wnusia obwieściła, że obiadek od babci z przedszkola lepszy). Jak masz jeszcze
      jakieś pytania to wal.
      • basina1979 Re: Kto zna "Kolorowe przedszkole" na Saskiej/War 28.07.09, 17:51
        Hej, moje dziecko tez tam chodziło!! Twoja córa byla zapisana na Lotaryńską dwa
        lata temu? Może się znamy smile Autorka pytała o przedszkole, więc podpisuje się
        oboema rekami - jest fajne i klasa wyżej niż te, z ktorymi miałam do czynienia
        do tej pory. Obiadki obiadkami, ale dla mnie najwazniejsze bylo to, że było
        mnóstwo wyjśc, zajęć dodatkowych ciekawych i ludzcy, ciepli ludzie w ramach
        kadry, którzy naprawde lubia dzieci, a nie pracują "za karę" i z łaski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka