Dodaj do ulubionych

P. na tarchomonie z dobyrm programem adaptacyjnym

27.08.09, 18:08
Drogie Mamy ! Czy któraś z Was wie, w którym przedszkolu na Tarchominie jest dobry program adaptacyjny. Do którego przedszkola można pochodzić z dzieckiem tak długo aż dziecko się przyzwyczai pozna Panią i inne dzieci, tak aby gdy zostanie tam samo wszystko było znajome a Panie były jak ciocie. Chciałabym uniknąć zostawiania płaczącego dziecka w obcym dla niego miejscu z obcymi nieznanymi Paniami. Będę wdzięczna za wszelkie informacje
Obserwuj wątek
    • kuukuurykuu Re: P. na tarchomonie z dobyrm programem adaptac 27.08.09, 20:51
      Polecam Przedszkole Leśne na ul. Osiedle. NIe wiem czy teraz są
      jeszcze zajęcia adaptacyjne ale do tej pory odbywaly sie 2 razy w
      tyg po 2 godz, są platne. Chodzi sie na nie ile sie chce. Bylam
      kilka razy. Niestety dziecko musialam zapisac do innego przedszkola
      a do tej pory młoda wspomina ciocie Paulinke i kazda ciocia w nowym
      przedszkolu nazywana jest PaulinkąsmileA jak przechodzimy kolo lesnego
      to młoda mowi ze to jej ukochane przedszkolesmile
    • redpuszek Re: P. na tarchomonie z dobyrm programem adaptac 28.08.09, 09:41
      Polecam co prawda nie przedszkole ale klub na Tarchominie. Ciocie są bardzo
      fajne i z tego co mi wiadomo prowadzą zajęcia dla przedszkolaków zgodne z
      programem przewidzianym przez MEN. Mają duże doświadczenie w tym co robią i
      dzieciaczki u nich szybko się adaptują. Moja córeczka do tej pory je wspomina i
      tak naprawdę nie byłyśmy na żadnym okresie adaptacyjnym, od razu została bez
      problemu na cały dzień.
      Ciocie te pracowały do niedawna w jednym z klubików na Białołęce a teraz mają
      swój klubik - Tęczowy Zakątek na Pancera

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka