tina1234 30.08.09, 19:53 Proszę o podpowiedź gdzie w Warszawie mogę kupić worek do przedszkola, nie chodzi o worek na kapcie, tylko taki na przechowywanie piżamki itp, ma mieć wymiar 80cmx70cm. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sansty Re: Worek do przedszkola 30.08.09, 21:50 Na allegro znalazłam coś takiego, wymiary trochę mniejsze, ale może wystarczy www.allegro.pl/item727679308_worek_na_posciel_dla_przedszkolaka.html www.allegro.pl/item727681605_worek_na_posciel_dla_przedszkolaka.html Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Worek do przedszkola 31.08.09, 19:53 dzisas... w kazdym supermarkecie teraz sa, wymiarow nie ogladalam pewnie sa rozne, bo glowny produkt to teraz wyprawka szkolna/przedszkolna Odpowiedz Link Zgłoś
glosmo Re: Worek do przedszkola 31.08.09, 20:50 W moim przedszkolu można to włożyć w duszą poszewkę na poduszkę. I już Odpowiedz Link Zgłoś
tina1234 Re: Worek do przedszkola 31.08.09, 22:41 No właśnie obeszłam auchana, carrefoura, h&m, smyka, 5-10-15 i wszędzie są małe, dużych nie ma. Mam taki uszyty z poszewki na poduszkę, z zeszłego roku, ale został w moim rodzinnym mieście, a tam będę najwcześniej w weekend, więc szukałam żeby kupić, ale nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
jufox Re: Worek do przedszkola 01.09.09, 10:29 U mnie babcia wykonała rękodzieło, bo jest wszędzie jakiś workowy deficyt, a dziecko miało przynieść do przedszkola trzy worki. W sklepach jest tylko jakieś badziewie z jakimiś księżniczkami czy innymi barbie a mnie chodziło o zwykły worek jaki się kiedyś nosiło na kapcie. Spróbuj znaleźć w rodzinie jakąś sprawną ciotkę czy babcię. Odpowiedz Link Zgłoś