abut 15.01.04, 12:50 Czy ktoras z Pan zna i miala jakies dowswiadczenia z porodu lub leczenia w prywatnej Klinice Polozniczo-Ginekologicznej IATROS na Brudnie w Wiawie? Ciekawa jestem wszlekich opinii. Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
penny_pincher Re: IATROS Klinika - kto zna? 16.01.04, 15:14 Witam, byłem tam na wizycie z żoną ale chetnie bym sie również czegoś dowiedział od Pani która tam miała CC. Odpowiedz Link Zgłoś
abut Re: IATROS Klinika - kto zna? 16.01.04, 15:57 Ja wlasnie na CC sie tam wybieram z koncem lutego. Czytalam tu stare Forum i jednak sa mamy zadowolone w przeciewienstwie do Damiana, ktorego przyznaje rozwazalam dosc powaznie. Ale czekam tez na jakies opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
jowtar5308 Re: IATROS Klinika - kto zna? 03.02.04, 23:33 iatros jest swietny, polecam. bardzo mila, ciepla opieka i atmosfera, kameralnie- malo pacjentek przyjmuja, wiec caly czas jestes pod kontrola. zajmuja sie twoim malenstwem non stop jesli nie masz na to sily czy checi. polozne rewelacja i no i swietne warunki. ja tam mialam cc na zyczenie . mozna rodzic ze swoim lekarezm, ktory nie jest ich pracownikiem. same mile wspomnienia, a jeste,m strasznie wymagajaca, chyba nie ma sie do czego przyczepic, no i o wiele taniej niz w damianie. Odpowiedz Link Zgłoś