izabela333 18.01.04, 15:15 PROSZE O ZDANIE NA TEMAT SZPITALA W BYTOMIU NA UL. BATOREGO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamr Re: SZPITAL NA BATOREGO - BYTOM 18.01.04, 22:53 Na ul. Batorego są 2 szpitale 3 i 5. Trójka to szpital(niewiem jak to okreslić) "zwykły", 5 - oddział Śląskiej Akademii Medycznej - ja rodzilam właśnie tam i mam całkiem pozytywne odczucia i do fachowości lekarzy i personelu. Ogólnie rzecz biorąc za szpitalami nie przepadam, ale nie było tak źle...a moze masz jakieś szczegółowe pytania, chętnie odpowiem. Pisz na priv. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andzia1976 Re: SZPITAL NA BATOREGO - BYTOM 18.01.04, 23:40 Witam Mojego syna urodzilam wlasnie w Bytomiu w szpitalu klinicznym ŚLAM na Batorego w sierpniu ubieglego roku....powiem szczerze ze bylam tym szpitalem mile rozczarowana ..fakt,moj porod trwal tylko 2 godziny i lekarze przyjmujac mnie na oddzial troskliwie sie mna zaopiekowali... opieka medyczna ze strony lekarzy i pielegniarek jest fachowa...jedyne co mi sie nie podobalo to porodowka gdzie jest kilka lozek na sali poprzedzielanych parawanami...ja jednak rodzilam sama wiec nikt mi nie przeszkadzal ani ja nikomu... w czasie ciazy wahalam sie gdzie rodzic i wiem teraz ze moja decyzja dotyczaca Bytomia byla sluszna pozdrawiam i zycze trafnego wyboru, ps. najlepsze jest jednak to ze za porod ,w przeciwnienstwie do znajomych nie zaplacilismy z mezem nic.....polecam natomiast porod w szpitalu lekarza prowadzacego... Odpowiedz Link Zgłoś
gochagocha Re: SZPITAL NA BATOREGO - BYTOM 19.01.04, 08:13 Wlasnie w Klinice SLAM (blok 5) rodzilam synka - wprawdzie bylo to 5 lat temu ale nie mialam zadnych zastrzezen. W tym roku w lipcu lezalam na patologii z plamieniami, same pozytywy. Jedynie mialam zal do pana ordynatora za walenie prawdy prosto z mostu ale po glebszych przemysleniach doszlam do wniosku, ze przeciez tego nalezy od lekarzy oczekiwac - prawdy powiedzianej w oczy !!!! Szczegolnie podczas tegorocznego pobytu w tym szpitalu przypadl mi do gustu jeden z lekarzy i potem przeprowadzony przeze mnie "wywiad" potwierdzil, ze jest to znakomity specjalista o bardzo cieplym podejsciu do pacjentek. Gdybys chciala na niego namiary pisz na priva. Odpowiedz Link Zgłoś