Dodaj do ulubionych

SZPITAL NA BATOREGO - BYTOM

18.01.04, 15:15
PROSZE O ZDANIE NA TEMAT SZPITALA W BYTOMIU NA UL. BATOREGO
Obserwuj wątek
    • kamr Re: SZPITAL NA BATOREGO - BYTOM 18.01.04, 22:53
      Na ul. Batorego są 2 szpitale 3 i 5. Trójka to szpital(niewiem jak to
      okreslić) "zwykły", 5 - oddział Śląskiej Akademii Medycznej - ja rodzilam
      właśnie tam i mam całkiem pozytywne odczucia i do fachowości lekarzy i
      personelu. Ogólnie rzecz biorąc za szpitalami nie przepadam, ale nie było tak
      źle...a moze masz jakieś szczegółowe pytania, chętnie odpowiem. Pisz na priv.
      Pozdrawiam
      • andzia1976 Re: SZPITAL NA BATOREGO - BYTOM 18.01.04, 23:40
        Witamsmile
        Mojego syna urodzilam wlasnie w Bytomiu w szpitalu klinicznym ŚLAM na
        Batorego w sierpniu ubieglego roku....powiem szczerze ze bylam tym szpitalem
        mile rozczarowana ..fakt,moj porod trwal tylko 2 godziny i lekarze przyjmujac
        mnie na oddzial troskliwie sie mna zaopiekowali... opieka medyczna ze strony
        lekarzy i pielegniarek jest fachowa...jedyne co mi sie nie podobalo to
        porodowka gdzie jest kilka lozek na sali poprzedzielanych parawanami...ja
        jednak rodzilam sama wiec nikt mi nie przeszkadzal ani ja nikomu...
        w czasie ciazy wahalam sie gdzie rodzic i wiem teraz ze moja decyzja dotyczaca
        Bytomia byla sluszna
        pozdrawiam i zycze trafnego wyborusmile,
        ps. najlepsze jest jednak to ze za porod ,w przeciwnienstwie do znajomych nie
        zaplacilismy z mezem nic.....polecam natomiast porod w szpitalu lekarza
        prowadzacego...
        • gochagocha Re: SZPITAL NA BATOREGO - BYTOM 19.01.04, 08:13
          Wlasnie w Klinice SLAM (blok 5) rodzilam synka - wprawdzie bylo to 5 lat temu
          ale nie mialam zadnych zastrzezen. W tym roku w lipcu lezalam na patologii z
          plamieniami, same pozytywy. Jedynie mialam zal do pana ordynatora za walenie
          prawdy prosto z mostu ale po glebszych przemysleniach doszlam do wniosku, ze
          przeciez tego nalezy od lekarzy oczekiwac - prawdy powiedzianej w oczy !!!!
          Szczegolnie podczas tegorocznego pobytu w tym szpitalu przypadl mi do gustu
          jeden z lekarzy i potem przeprowadzony przeze mnie "wywiad" potwierdzil, ze
          jest to znakomity specjalista o bardzo cieplym podejsciu do pacjentek. Gdybys
          chciala na niego namiary pisz na priva.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka